TARIM KREDİ, BİM, A101 VE ŞOK’TA İNDİRİM YARIŞLARI BAŞLIYOR – 16 Ekim’den itibaren…

Bim, A101, Şok ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, indirim için yarışa girdi. Lider Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik indirim davetinin akabinde Tarım Kredi'den gelen olumlu yanıt, zincir marketleri harekete geçirdi. 16 Ekim'den itibaren başlayan kampanyada, tuvalet kağıdından sabuna, peynirden çaya binlerce eserde yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak. İşte Bim, Şok, A101 ve Tarım Kredi Marketlerinin indirim katalogları ve tarihleri...

TARIM KREDİ, BİM, A101 VE ŞOK'TA İNDİRİM YARIŞLARI | Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere fiyat düşürme daveti birinci olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde karşılık buldu. Yaptığı tüm indirimlere ek olarak 16 Ekim Pazartesi gününden itibaren binlerce eserde yüzde 50 indirime gideceğini duyuran Tarım Kredi, indirimin yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un üzere temel muhtaçlık eserleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu üzere paklık eserlerinde geçerli olacağını duyurdu.

İNDİRİM REKABETİ BAŞLIYOR

Tarım Kredi Marketleri'nin bu açıklamasının akabinde başka zincir marketler olan BİM, ŞOK ve A101 de harekete geçti. Ekim ayı içerisinde 500 eserde yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını duyuran BİM, temel eserlere ulaşımın kolaylaşacağı vurgusunu yapmıştı.

A101 marketleri, yıl uzunluğu her gün en az 1,000 eserde yüzde 50'ye varan indirim yaptıklarını belirterek, kampanyalarına ek olarak tüm eser kategorilerinde tertipli indirim yapacaklarını duyurdu. Şok Marketler de Ekim ayı boyunca her hafta en az 250 eserde olmak üzere toplam 1,000 eserde yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını açıkladı.

YÜZDE 50 İNDİRİM HANGİ ESERLERDE OLACAK?

Tarım Kredi Marketleri'nin açıklamasına nazaran, 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un üzere temel muhtaçlık eserleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu üzere paklık eserlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak. Öteki marketlerin de temel besin ve hijyen eserleri başta olmak üzere raflardaki birçok eserde fiyatları düşüreceği kestirim ediliyor. İndirim katalogları yayımlandıkça haberimiz güncellenecektir.

YÜZDE 50 İNDİRİM NE VAKİT BAŞLAYACAK, BİTECEK?

İndirim kampanyası marketlerde 16 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Öteki marketlerde ne kadar süreceği biilinmeyen indirim, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde ise 2 Kasım'a kadar devam edecek. Ayrıyeten Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de devam edecek.

BİM 17 EKİM TARİHLİ İNDİRİMLİ ESERLER KATALOĞU

ŞOK 14-17 EKİM TARİHLİ İNDİRİMLİ ESERLER KATALOĞU

A101 7 EKİM - 3 KASIM TARİHLİ İNDİRİMLİ ESERLER KATALOĞU

TARIM KREDİ MARKETLERİ 6-19 EKİM TARİHLİ KATALOG