Taraftarlar Konyaspor’un eski hocasının soyunma odasını bastı

Ligin 9. haftasında oynanan derbide Partizan, Kızılyıldız'ı ağırladı ve konuk ekip mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Kızılyıldız, Ndiaye'nin 24. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçti. 45+3. dakikada Silas'ın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

55. dakikada Ndiaye bir kez daha sahneye çıkarak farkı 3'e çıkardı. Geçmişte Göztepe ve Adana Demirspor formaları giyen Ndiaye, 65. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti.

Bu sonuçla Kızılyıldız, galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

PARTİZAN TARAFTARI SOYUNMA ODASINI BASTI

Partizan'ın, Belgrad derbisinde Kızılyıldız’a 4-0 mağlup olması Partizanlı taraftarları adeta çileden çıkardı.

Öfkeli holiganlar Partizan soyunma odasını bastı; futbolcularla teknik heyete saldırdı.

Teknik Direktör Aleksandar Stajonevic, basın toplantısına yüzünde kesikler ve yara bantlarıyla çıktı.

Stajonevic, taraftarların camları kırdığını ve cam parçalarının yüzüne geldiğini belirterek, yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu ve tüm sorumluluğu üstlendiğini söyledi.

Genç teknik adamın, "Bazı taraftarlar camı kırdı, kırılan camlar yüzüme geldi. Fiziksel temas yoktu. Böyle bir sonuçtan sonra ne diyebiliriz ki... Böyle kaybetmek elbette benim açımdan büyük ayıp. Böyle kaybettiğimiz için tüm Partizan taraftarlarından özür dilerim" sözleri ise dikkat çekti.

KONYASPOR'UN ESKİ HOCASI

Aleksandar Stajonevic geçen sezon Konyaspor'u çalıştırmıştı.

Konyaspor Kulübü, geçen sezon ekim ayında teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştı.