Taraftarımızı kırmayız

Ertuğrul Doğan, transfer beklentilerinin farkında olduklarını belirtti. Trabzonspor Başkanı, KTÜ’deki söyleşide Orban ve Onuachu sorularına, “Ekonomik projeleri gerçekleştirsek taraftarımızın isteklerini kırmayız. Taraftar âlâ oyuncular görmek istiyor” dedi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı. Lider Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş'e övgülerde bulunup, "Şenol Hoca efsaneyi yaratanların başında gelir. O devirler çok kıymetli ıstıraplarla, maddi imkanlarla kıymetli rakiplere karşı İstanbul hegemonyasını yıkan en kıymetli kesimlerden birisi. Şu an gördüğüm hoca, gücüyle aklıyla Trabzonspor'u şampiyon yapmak istiyor" dedi.

HOCAMIZ RAPOR HAZIRLIYOR

Öğrencılerin transfer sorularını yanıtlayan Lider Ertuğrul Doğan, Gift Orban ve Paul Onuachu üzere yıldızlarla ilgili gelen sorulara karşılık verdi. Şenol Güneş'in rapor hazırladığını kaydeden Ertuğrul Doğan, "Ekonomik projeleri gerçekleştirsek taraftarımızın isteklerini kırmayız. Taraftar yeterli oyuncular görmek istiyor. Sizler üzereyken daha sert tenkitler de yapardık. Hocamız bir rapor hazırlıyor. Hocamız kimi istiyorsa koşullarımız müsaitse alacağım" tabirlerini kullandı.

BEŞİKTAŞ FORMASI GİYDİ

Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına değinerek, "İbrahim Bey eski liderimiz ve düzgün bir Trabzonsporludur. Onun olduğu yerde bu kulübün başına bunların gelmemesi lazım. Hakemi tebrik ettiğini söyledi. Ben yeniden tekrarlıyorum. Hakem o gün Beşiktaş forması giydi. Trabzonspor'un hakkının yenmemesi için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu yıllardır böyleydi, şampiyonlukta da böyleydi" yorumunu yaptı.

ÖMÜR'Ü KAPININ ÖNÜNE KOYDUM

Başkan Ertuğrul Doğan, Abdülkadir Ömür'ün ayrılmasıyla alakalı flaş kelamlar kullandı. Lider Doğan, "Kimse Trabzonspor'a onun kattığından öteki daha fazla bir şey katamaz, herkes için bu geçerlidir. Abdulkadir Ömür ile de bu türlü bir durum yaşadık. Trabzonspor liderine, 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum" diye vurguladı.

EN AZ TAZMİNAT ABDULLAH AVCI'YA

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan tazminat ile ilgili soruya, "Trabzonspor'da çalışıp ayrılan her antrenöre ödeme yapıldı. Benim 7. yılım. En az kime tazminat ödendi diye soruyorsanız; bu da Abdullah Avcı" cevabını verdi.

TRABZONSPOR'UN KIYMETLİ İSİMLERİ

Trabzonspor'un teknik yönetici seçimine yönelik soruyu yanıtlayan Lider Ertuğrul Doğan, "Fatih Tekke ve Şenol Güneş üzere isimler Trabzonspor'un pahası. Fatih Tekke, başarılı bir antrenör. Bundan sonra Trabzonspor'da isterim. Bu periyot Trabzonspor'un içindeki sorunlar kentteki ögelerden ötürü daha evvel bu sorunları yaşamış, Trabzon'da ve İstanbul'da şampiyonluk yaşamış hoca için karar verdik. Süreç bundan ibaret" dedi.