Tahsin Paşa huzurda diz çöktü

AKP’li vekiller, önceki gün tatlı bir telaş yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’te dinlenirken, vekiller bulunduğu odanın önünde hatır sormak için kuyruğa girdi. TRT’nin Abdülhamit dizisinde canlandırdığı “Tahsin Paşa” karakteriyle tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu, diz çöküp sohbet etti. Derya Ayaydın da elini öptü.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının açılış töreni için gittiği Meclis’te AKP milletvekilleri ile görüştü.

Meclis Genel Kurul salonunun arkasındaki odada dinlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek isteyen AKP’liler, kuyruğa girdi. O isimlerden biri TRT’deki Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa karakterini canlandıran AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önünde diz çöken Yenişehirlioğlu’nun hali objektiflere yansıdı.


Yenişehirlioğlu, geçen yasama döneminde 650 bin TL’lik Rolex saatiyle gündeme gelmişti. Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği kişilerle selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati de kadraja girmişti. “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notu yer alan paylaşımın altına sosyal medya kullanıcıları tepki yağdırmıştı. Paylaşımını silen Yenişehirlioğlu, “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” açıklamasını yapmıştı.


Erdoğan’la görüşmek üzere kuyruğa giren AKP’liler arasında Monaco’da yediği istakozla gündem olan İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı da yer aldı. İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın da Erdoğan’ın elini öptü.