Tacizci fenomen tutuklandı: Tek vukuatı bu değilmiş

Sosyal medya fenomeni Gökben D.'nin canlı yayın sırasında reşit olmayan bir kızı taciz ettiği görüntülerin ortaya çıkması infial yaratmıştı. Taciz görüntüleri ortaya çıkan fenomen, ekipleri harekete geçirdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gökben D.’yi yakaladı. Fenomen gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

YouTube’da 400 bin takipçisi bulunan ve genellikle çocukların izlediği yayınlar yapan Gökben Duman isimli YouTuber’ın taciz görüntüleri çok konuşulmuştu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gökben D.’nin yaptığı sosyal medya canlı yayınları sırasında küçük yaşta olduğu belirtilen kız çocuklarına karşı müstehcen hareketlerde bulunduğunu belirledi.

ŞEHİT OĞLUNA DA HAKARET ETMİŞ

Gelen şikayetlerle birlikte Gökben D. hakkında soruşturma başlatıldı. Sosyal medyada da Gökben D. hakkında tutuklanması için kampanya başlatılırken, canlı yayınladığı anlardan videolar paylaşıldı. Gökben D.'nin, videoların birinde şehit oğlu olduğunu anlatan bir çocuğa hareket ettiği görüldü.


TUTUKLANDI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Gökben D., evinde yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Gökben D., işlemlerinin ardından elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Duman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.