Süper Lig’de Samsunspor fırtınası: İki penaltı kaçırdıkları maçta, 18 dakikada 4 gol attılar!

Samsunspor, Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa karşısında 4-1'lik üstünlükle sahadan galip ayrıldı. İkinci yarıda fırtına gibi esen Karadeniz ekibi, 18 dakikada 4 gol atarak zirveye tırmanışını sürdürdü.

Süper Lig'de geçen hafta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan ve güçlü rakibine pes etmeyen Samsunspor, Kasımpaşa karşısında da yaşadığı talihsizliklere rağmen oyundan kopmadı ve 4-1 galip gelerek zirveye tırmanışını sürdürdü.

İlk yarının 19 ve 27. dakikalarında iki penaltı kazanan Samsunspor, Olivier Ntcham'ın iki vuruşu da gole çevirememesiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Dakika 31'de Aytaç Kara'nın golüye 1-0 öne geçen Kasımpaşa, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.


Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Samsunspor vardı. Karşılaşmanın 68. dakikasında Carlo Holse'nin golüyle skoru 1-1'e getiren Samsunspor, 71'de Soner Aydoğdu'nun frikiği ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Samsunspor'a beraberliği getiren Holse, 77. dakikada skoru 3-1 yapan isim olurken, 86. dakikada Flavien Tait maça nokta koydu ve Samsunspor karşılaşmayı 4-1 kazandı.

İki penaltı kaçırdığı maçın ikinci yarısında, 18 dakika içinde 4 gol atan Samsunspor 3 puanı hanesine yazdırdı ve maç fazlasıyla 22 puanla ikinci sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise, bu sezon kendi sahasında oynadığı altıncı maçta da galibiyet yüzü göremedi ve 11 puanda kaldı.