Sokakta dehşet: Genç kız kaçtı ama kurtulamadı!

İzmir’de genç kız, bir süredir kendisini rahatsız eden komşusu tarafından bıçaklandı. Genç kızın kaçtığı ve bıçaklandığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde sokakta meydana gelen bıçaklı saldırı sonrası 17 yaşındaki Ç.E.D, komşusunun kızı B.Ç'yi (18) yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde yaşanan olayda, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Boyun bölgesinden yaralanan B.Ç, ilk müdahalenin ardından Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olayla ilgili araştırma başlatan güvenlik güçleri, Ç.E.D'nin Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi'nde saklandığını tespit etti. Şüpheli, jandarma tarafından bulunduğu adreste gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Ç.E.D, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı genç kız B.Ç, verdiği ifadede, Ç.E.D'nin bir süredir kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Ç.E.D'nin sokakta karşılaştığı B.Ç'yi kovalamaya başladığı, yere düşürdüğü ve bıçakladıktan sonra kaçtığı anlar yer aldı.