Sevdamız Beşiktaş

Armaya duydukları sevgiyi dile getiren Beşiktaş Başkanı, “Beşiktaş, bizim sevdamız. Bu arma, bizim sevdamız. Allah, Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi nazardan korusun” tabirlerini kullandı.

Beşıktaş'ta kulüp başkanı Hasan Arat, Fibabanka ile basketbol için gerçekleştirilen sponsorluk muahedesinde açıklamalar yaptı. Lider Hasan Arat, Beşiktaş'a olan sevdalarını lisana getirerek her vakit çaba edeceklerini belirtti. Arat, "Beşiktaş bizim sevdamız, bu arma bizim sevdamız. Allah, Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi nazardan korusun. Beşiktaş, çok mücadelecidir. En sıkıntı vakitlerde bile ayağa kalkmasını bilir" tabirlerini kullandı.

HEPSİNİ ANLATACAĞIM

Sıyah-beyazlı kulübün tüm branşlarda yerinin her vakit tepe olduğunu belirten Lider Hasan Arat, "Basketbolda olsun futbolda olsun Beşiktaş her vakit en ön sıralara oynar" diye vurguladı. Yarın gerçekleşecek Divan Kurulu Toplantısı'nı işaret ederek kıymetli açıklamalarda bulunacağını kaydeden Beşiktaş Başkanı, şu sözleri lisana getirdi: "Biz daima Beşiktaş'ın mallarının peşindeyiz. Beşiktaş'ın mallarına çökmüşler. Divanda hepsini anlatacağım."

SÜRECİ İBRETLE İZLİYORUZ

Beşıktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, sponsorluk mutabakatlarının değerine değindi. Yücel, "Ülkemizin çok önde gelen markalarıyla işbirliğine imza atıyoruz. Süreci ibretle izliyoruz. Son günlerde, bahis yasal sürece taşınmış olsa da, 3-4 gün evvel kurulan şirketlerin sponsorluk muahedeleri imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir vakit bu tip şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir" yorumunu yaptı

EUROLEAGUE VURGUSU

Başkan Hasan Arat, erkek basketbolda Euroleague amacının bitmediğini söyledi. Arat, "Beşiktaş, Euroleague konusunda deneyimi olan bir ekip. Seçim sloganımızda Euroleague'e girme gayemiz vardı. Geçen sene futboldaki ezadan dolayı Hüseyin Bey ile konuştuk ve evvel futbolu toparlayalım dedik. Euroleague'de de Wild Card'ı tek ekibe veriyorlar. Euroleague planımız değişmiş değildir. Birinci evvel geçen sene yarıda kalan EuroCup amacına ulaşmamız, kupayı kazanıp direkt katılma ihtimalimiz olabilir" dedi.

KUVVETLİ DEVAM EDECEĞİZ

Kadın basketbolunda Beşiktaş'ın gösterdiği gelişimi lisana getiren Lider Hasan Arat, "Bir mevzuya değinmek istiyorum; bayan basketbol ekibimiz pek düzgün bir noktaya geldi. Geçen sene final oynadı. Bayanlarda da biz kuvvetli bir formda devam edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

KEREM KONAN POTANSİYELİ

Sıyah-beyazlıların erkek basketbol grubunda 2004 doğumlu Kerem Konan, potansiyeli ve yeteneğiyle herkesi heyecanlandırıyor. Bilhassa geçen dönem Dusan Alimpijevic ile çıkışa geçen Kerem Konan, ilerisi için A Ulusal Basketbol Takımımız'da da değerli bir seçenek olmaya başladı

İKİ EUROCUP FİNALİ OYNADI

Türk basketbolunda son periyotta isminden muvaffakiyetle kelam ettiren başantrenörlerden Dusan Alimpijevic üst üste oynadığı iki EuroCup finaliyle fark yarattı. Birinci olarak Bursaspor'da çalışırken EuroCup'ta final oynayan Alimpijevic, Beşiktaş'ta da birebir başarıyı tekrarladı. 38 yaşındaki Sırp antrenör bu sezon hem lig hem de Avrupa'da zirveyi hedefliyor.

DİVAN KURULU YARIN

Sıyah-beyazlı kulüpte Divan Kurulu Toplantısı yarın gerçekleşecek. Beşiktaş'ta resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Divan Konseyimizin 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı, 21 Eylül Cumartesi günü saat 10.30'dan itibaren İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Stant Sarayı-Anadolu Oditoryumu'nda yapılacaktır" denildi.