Serdar Dursun pozisyonu sonrası Okan Buruk’tan hakeme şok tepki: Sen nasıl maç yönetiyorsun?


Son dakika haberleri… Süper Lig'in 8'inci haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u 28'inci dakikada Yunus Akgün'ün golüyle 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu galibiyetle puanını 22'ye çıkartırken; Alanyaspor, 9 puanda kaldı.


Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf Galatasaray oldu. Başlama düdüğünün ardından rakibine oyunu yarı sahasında kabul ettiren Galatasaray, 28'inci dakikada öne geçti. Sara'nın pasıyla savunma arkasına sarkan Yunus Akgün, yaptığı aşırtma vuruşla takımını öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.


Mücadelenin ikinci yarısında da etkili olan taraf Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılarda ikinci devrenin hemen başında Kaan'ın şutunda kaleci Ertuğrul gole izin vermedi.


Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Batshuayi ile girdiği pozisyonlardan faydalanamadı. Karşılaşmanın devamında başka gol olmadı ve sarı-kırmızılı ekip sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.


SERDAR DURSUN ŞOK ETTİ

Alanyaspor, mücadelenin 90+2. dakikasında tecrübeli golcüsü Serdar Dursun ile inanılmaz bir gol pozisyonunu harcadı.


Sağ kanattan ceza sahasına giren Rony Lopes, topu yerden kale önüne çıkardı. Müsait pozisyonda altıpasın bir adım gerisinde topla buluşan Serdar Dursun'un şutunda top üstten auta gitti.


Kaçan golün ardından yıkılan Alanyasporlu futbolcular, üzüntü halinde bulunan Serdar Dursun'u da teselli etti. Serdar Dursun'un kaçırdığı gol, mücadelenin en çok paylaşılan anlarından birisi oldu.


OKAN BURUK'TAN OLAY TEPKİ

Galatasaray, karşılaşmanın son dakikalarında penaltı beklemişti. Maçın hakemi Mehmet Türkmen, VAR'I dinleyerek penaltıya gerek görmemişti.


Mücadelenin bitimiyle birlikte Okan Buruk, maçın hakemi Türkmen'e dönerek sert bir tepki gösterdi.


Okan Buruk'un o anki sözleri kameralara yansırken "Sen nasıl maç yönetiyorsun ya? Bu ne rezillik?" dediği anlaşıldı.


Tecrübeli çalıştırıcının bu tepkisi, sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan anı oldu.