Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe Koç Holding’in iştiraki olmaya doğru gidiyor; bir sonraki başkanın Kerim Koç olacağını düşünüyorum

T24 Spor Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, sahiplik yasasının değişmesine bağlı olarak Fenerbahçe'nin Koç Holding'in iştiraki olmaya doğru gittiğini gördüğünü söyleyerek, "Fenerbahçe'nin bundan sonraki Başkanının Ali Bey'in oğlu Kerim Rahmi Bey'in ...

T24 Spor

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, sahiplik yasasının değişmesine bağlı olarak Fenerbahçe'nin Koç Holding'in iştiraki olmaya doğru gittiğini gördüğünü söyleyerek, "Fenerbahçe'nin bundan sonraki Başkanının Ali Bey'in oğlu Kerim Rahmi Bey'in olacağını düşünüyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Samsunspor-Fenerbahçe maçı, 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Puan kaybının ardından eleştirilerin hedefindeki isimlerin başında Başkan Ali Koç yer alırken, Serdar Ali Çelikler'den sarı-lacivertli camiayla ve Ali Koç'la ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Vole YouTube kanalında yayımlanan Son Round programında gündemi yorumlayan Çelikler, Fenerbahçe'nin Koç Holding iştiraki olmaya doğru gittiğini söyleyerek şunları kaydetti:

"Bundan sonraki Fenerbahçe Başkanı Ali Bey'in oğlu Kerim Rahmi Bey olur"

"Fenerbahçe batmaz, gerçekten fenerliyseniz gereğini yaparsınız ama bence fenerli falan kalmadı artık. Bundan sonraki Fenerbahçe Başkanı Ali Bey'in oğlu Kerim Rahmi Bey'in olacağını düşünüyorum. Bence zaten satın alsın, varsa öyle bir imkan. Ali Bey’e versinler, Koç Holding’in bir iştiraki olsun biz de başkan bıraksın demeyelim, bilelim yani.

"Fenerbahçe’nin Koç Holding’in iştiraki olmaya doğru gideceğini görüyorum"

Ben taraf değilim ama öyle olacaksa yasa değişecekse alsın. Ben zaten Ali Bey’in bırakmayacağını, istifa kararı almayacağını, olsa olsa güven tazelemek için olağanüstü genel kurul kararı alacağını, bu kararı alsa bile yeniden seçileceğini, insanların vicdan kuaförlüğü yaparak onu savunmak için yeni bir yön bulacağını ve Fenerbahçe’nin Koç Holding’in iştiraki olmaya doğru gideceğini görüyorum.

Benim gördüğüm nokta orası. Ali bey kendi bırakmadığı sürece bu işin durumu budur. Dolayısıyla eğer bir gün yasa değişirse ve sahiplik söz konusu olursa alsın Ali Koç Koç Holding'in iştiraki olsun biz de bilelim."

TIKLAYIN - Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi, Osimhen ve derbi sözleri

TIKLAYIN - Türk sporu ve NBA tarihine geçti; Alperen Şengün'den rekor sözleşme!

TIKLAYIN - Jose Mourinho'dan Manchester United maçı 11'inde 4 değişiklik

TIKLAYIN - Beşiktaş'ta Mert Günok şoku; Galatasaray ve Lyon maçlarında oynayabilecek mi?

TIKLAYIN - Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan İrfan Can sözleri: Bu işleri çok güzel yapıyor, artistlik bir şekilde kendini hemen attı