Semh Kılıçsoy’un avukatından açıklama! Sözleşme hakkında olay sözler

Beşiktaş’ta yıllık 12 milyon liraya oynayan Semih Kılıçsoy, sözleşmesi konusunda çıkarılan polemiklere kulak asmıyor. Siyah-beyazlı futbolcu, takımının başarısına odaklanırken, avukatı Murat Teber, “Ücret pazarlığına hiç girmeyiz. Semih’in tek isteği şampiyonluk” dedi.

Yıldızlar topluluğuna dönüşen Beşiktaş’ta forma savaşına giren, ilk 11’de olsa da, yedek kalsa da bunu dert etmeyen Semih Kılıçsoy’un aldığı para polemik konusu olmuş, diğer oyuncuların çok altında bir ücretle oynadığı konuşulmuştu. Ancak Semih’in bunu hiç dert etmediği, sadece sahada başarılı olmaya odaklandığı ifade edildi.

Altyapıdan yetişerek geldiği için, Başkan Hasan Arat tarafından çok sevilen futbolcunun, yıllık 12 milyon liraya oynadığı vurgulandı. Semih Kılıçsoy’un sözleşmesinin yenilenerek, ücretinin artırılacağı yönündeki söylentilere değinen genç futbolcunun avukatı Murat Teber, “Semih şu anda sahaya odaklandı, bu konulara hiç girmiyoruz. Beşiktaş’ı şampiyon yapmayı her şeyin üstünde tutuyor” ifadesini kullandı.

Kulüple ücret pazarlığına hiç girmeyeceklerini, sahadaki futbola ve sonuçlara bakacaklarını dile getiren Teber, “Performans iyi olduktan sonra gerisi gelir. Bu nedenle hiç acelemiz yok. Futbolcunun önünde daha uzun seneler var. O başarılı olunca Beşiktaş da onun hakkını verir” yorumunu yaptı. 4 Süper Lig maçında 189 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, bunlarda iki asist yaptı, takıma katkı sağladı.