Şehit taksicinin cansız bedeni bagajdan çıktı. Acılı baba: Oğlumu sırtından vurmuşlar

TUSAŞ'a düzenlenen silahla saldırıda kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1'i kadın 2 teröristin, saldırıda taksiyi kullanıp, Kahramankazan ilçesindeki duraktan taksiye bindiği ve saldırı öncesi şoför Murat Arslan'ı şehit edip, naaşını bagaja koydukları ortaya çıktı.

Teröristler daha sonra taksiyle TUSAŞ'a gidip, giriş kapısında araçtan uzun namlulu silahlarla inerek saldırıyı gerçekleştirdi.

'OĞLUMU SIRTINDAN VURMUŞLAR'

Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, "Duraktan binmişler arabaya. TUSAŞ'a gidince katliam yapmışlar. Oğlumu aracın bagajına koymuşlar, sırtından vurmuşlar. Ben hala oğlumu göremedim" ifadelerini kullandı.

Murat Arslan'ın arkadaşı Rasim Can Oraz da TUSAŞ'a yapılan saldırı nedeniyle üzgün ve sinirli olduklarını belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHİT BABASINI TELEFONLA ARADI

Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, "Arslan taksi kendimizin, baba oğul çalışıyoruz 3 arabayız durakta. Olay cereyan ettiğinde ben müşterideydim, çocuklarımdan ikisi duraktaydı. Müşteri gibi gelmiş o hain, ne olduğunu bilmiyoruz. Biliyorsunuz zaten bir şey anlatmaya gerek yok" dedi.

Arslan'ı telefonla arayan Özgür Özel de acılı babaya başsağlığı diledi.

Öte yandan, patlamanın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan' açıklamaları ve CHP lideri Özgür Özel'in Doğu turu sırasında meydana gelmesi dikkat çekti.