Savunma şanssızlığı

Karadeniz devinde, dönem başından bu yana savunma sınırında şanssızlıklar oldu. Savic ve Denswil’den sonra Hatayspor maçında da sakatlanıp çıkan Serdar Saatçı herkesi korkuttu

Trabzonspor'dasezon başından buyana sakatlık konusundaşanssızlıklar dikkat çekti.Yeni transfer Stefan Savic,Kayserispor maçında henüz14. dakikada sakatlanıpçıktı ve son 3 lig maçındaforma giyemedi. Tekrar takımınistikrarlı isimlerindenStefano Denswil, Hatayspormaçı öncesi antrenmandasakatlandı ve formasındanuzak kaldı. Son olarak Hatayspordeplasmanında ilk11'de başlayan Serdar Saatçı,85. dakikada sakatlanıpkenara geldi. Serdar'ın ciddibir durumunun olmadığı belirtildi.Öte yandan üst üsteyaşanan bu şanssızlıklardandolayı Batista Mendy,orta alandan stoperde oynamakzorunda kaldı.

MİLLİ ORTA İLAÇ OLACAK

Lige istediği üzere bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, ulusal ortayı âlâ geçirmek istiyor. Bilhassa Teknik Yönetici Şenol Güneş ve takımı, lige orta verilen bu periyotta hem kendi ekiplerini hem de rakipleri tahlili sürdürecek. Ağır bir mesai uygulayacak Şenol Güneş, kadrosuyla daha fazla çalışma bahtı da bulacak. Bordomavililer ulusal orta dönüşü 19 Ekim Cumartesi günü konutunda Başakşehir'i ağırlayacak.