Samuel Eto’o’ya büyük şok! Soruşturma açıldı

Mesleğinde bir çok büyük kulüp ve muvaffakiyetleri bulunan, bir devir ülkemizde Muhteşem Lig'de de Antalyaspor ve Konyaspor formalarını terleten ve şu anda Kamerun Futbol Federasyonluğu misyonunu yürüten Samuel Eto'o'nun başı kaygıda. 42 yaşındaki efsane futbolcuya soruşturma açıldı. İşte ayrıntılar...

Camfoot'un haberine nazaran; Sameul Eto'o'ya hakkında şike iddaları sebebiyle Kamerun polisi tarafından soruşturma başlatıldı.

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanlığı vazifesini yürüten Samuel Eto'o, Victoria United'a 1. Lig'e çıkma kelamı verdiği öne sürüldü.

BAZI MAÇLARA MÜDAHELEDE BULUNDU

Haberde ortaya çıkan kimi kayıtlarda Samuel Eto'o'nun 2. Lig'de oynanan kimi karşılaşmalarda oyuna müdahelede bulunduğu sav edildi.

ÇIKAN TEZLERİ YALANLADILAR

Bu argümanları hem Samuel Eto'o hem de Victoria United Lideri Valentine Nkwain net bir lisanla yalanladı.

Şu anda 1. Lig'de uzunluk gösteren Victoria United kulubü ve Samuel Eto'o hakkında vazifesi berbata kullanma ve yolsuzluk tezleri gerekçesiyle soruşturma açıldı.

İŞTE KONUŞULAN O FLAŞ İDDİA!

Söz konusu kayıtta Eto'o ve Nkwain ikilisinin şu konuşmaları gerçekleştirdiği tez ediliyor;

Nkwain:"Yapabileceğimiz şeyler var ancak çok dikkatli olmalısın kardeşim."

Samuel Eto'o: Merak etmeyin, size üç puanınızı vereceğiz. Victoria birinci lige çıkmalı. Burası bizim federasyonumuz. Victoria United 1. Lig'e yükselecek."