Samsunspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11’ler)

Samsunspor, Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe'yi konuk edecek. Başakşehir galibiyeti sonrası Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'u deplasmanda yıkan Samsunspor, 12 puanda. Thomas Reis'in öğrencileri, evinde 3'te 3 peşinde olacak. Stanimir Stoilov yönetimindeki Göztepe, namağlup durumda. Üst üste Bodrum FK ve Kayserispor maçlarını kazanan 9 puanlı İzmir temsilcisi, zorlu deplasmanda çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Kalelerinde gördükleri üçer golle Trabzonspor ile ligin en az gol yiyen ekibi konumundaki Göztepe ile Samsunspor, Süper Lig'de en son 2002-2003'te karşılaştı. İki takım arasında Süper Lig'deki 22 maçta Göztepe'nin 12, Samsunspor'un 3 galibiyeti bulunurken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Samsunspor'da bu karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Göztepe'de Kubilay Kanatsızkuş, Koray Günter, Novatus Miroshi ve Lasse Nielsen'in sakatlıkları bulunuyor.

Samsunspor-Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak ve saat 16:00'da başlayacak Samsunspor-Göztepe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mehmet Türkmen'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Samsunspor-Göztepe muhtemel 11'ler:

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Celil, Bennasser, Holse, Muja, Ntcham, Mouandilmadji

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Mputu, Dennis, Solet, Ogün, Silva, Tijanic, Juan, Romulo