Şamil Ekinci dönemi

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonuna Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci'nin ismi verildi. TFF'den yapılan açıklamada ligde kalan haftaların "2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu" olarak oynatılacağı belirtildi.

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonuna Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci'nin ismi verildi. TFF'den yapılan açıklamada ligde kalan haftaların "2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu" olarak oynatılacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde vefat eden efsane lider Şamil Ekinci, Trabzonspor ile 4 lig şampşyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası kazanmıştı.

YENİ GÖZLEMCİ

Ligde 29 Eylül Pazar günü oynanacak Trabzonspor-Konyaspor maçının gözlemcisi değişti. TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'de oynanacak olan Trabzonspor A.Ş. - TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasında gözlemci olarak vazife yapacak olan Cem Papila'nın sonradan gelişen özel bir durumu nedeniyle yerine Merkez Hakem Kurulu tarafından Hasan Serdar Çakıroğlu görevlendirilmiştir" bilgisi paylaşıldı.