Şahan Gökbakar’dan 29 Ekim çıkışı

Türk Havacılık Uzay Sanayii A.Ş.'ye (TUSAŞ) gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal etmesine komedyen Şahan Gökbakar tepki gösterdi.

Alçaklar, siyasi gündemin terörü bitirme yöntemini tartıştığı gün devreye girdi. Ankara Kahramankazan'daki havacılık sanayimizin kritik tesisi TUSAŞ'ı hedef aldı. Biri kadın 2 terörist, bomba ve uzun namlulu silahlarla tesisi bastı. 4'ü TUSAŞ çalışanı ile 1'i taksici 5 kişiyi şehit etti, 22 kişiyi de yaraladı.

Saldırının duyulmasıyla özel harekat polisleriyle jandarma timleri alarma geçti. Tesis, kısa sürede ablukaya alındı. Silah sesleri duyan çalışanlar sığınaklara indi, teröristler girdikleri odada kıstırıldı. Çatışmada iki terörist öldürüldü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi saldırı nedeniyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. 

Bu karara komedyen Şahan Gökbakar tepki gösterdi. Gökbakar X hesabından yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Bayramı'nı asıl bugünlerde daha yüksek sesle, gururla ve coşkuyla kutlamalıyız. Kutlamaları iptal etmek büyük bir hata olur!" ifadelerini kullandı.