Robert Prosinecki: Kümenin favorisi Türkiye!

UEFA Uluslar B Ligi 4. Küme üçüncü maçında Karadağ, deplasmanda Türkiye’ye 1-0 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan Karadağ Teknik Yöneticisi Robert Prosinecki, dikkat çeken kelamlara yer verdi. İşte ayrıntılar...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Küme üçüncü maçında Karadağ, deplasmanda Türkiye'ye 1-0 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Karadağ Teknik Yöneticisi Robert Prosinecki, Türkiye'nin maç boyunca üstün taraf olduğunu belirterek, kaybettikleri için üzgün olduklarını söz etti.

"GRUBUN FAVORİSİ TÜRKİYE"

Karadağ'ın teknik yöneticisi, "Çok düzgün bir gruba karşı oynadık. Kaliteli bir ekibe karşı oynadık. Maç uzunluğu bize üstünlük sağladılar. 2 sefer kontrataktan öne geçme bahtı yakaladık. Bu talihleri değerlendiremedik. Maç çok güzel oldu. Seyir zevki çok hoş bir maç izlettik. Kendi oyuncularımı da uğraşlarından ötürü tebrik ederim. Türkiye kümenin favorisi. Biz maalesef 3 yenilgiyle başladık. Önümüzdeki Galler maçına konsantre olmamız lazım. Birinci maçta Galler'e karşı âlâ oynamıştık. İkinci maçta da Galler'e karşı daha uygun oynamaya çalışacağız. O maçtan puanlar çıkarmaya çalışacağız. Türkiye'nin baskılı oynayacağını biliyorduk. Bu baskıyı kırmak için çalıştık lakin alanda sergileyemedik. Bazen 1 gol atarsınız ve maç o biçimde sona erer. Bugün ise bu isteklerimizi gerçekleştiremedik ve maçtan puansız ayrıldık. Galler maçında sakat ve cezalılar olacağı için taktiği oyuncuların son durumuna nazaran belirleyeceğiz" dedi.