Ricardo Quaresma’dan Beşiktaşlı taraftarlara büyük müjde!

Beşiktaş formasıyla unutulmaz başarılara imza atan ve siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Ricardo Quaresma ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Portekizli oyuncu son olarak yaptığı açıklama ile büyük yankı uyandırdı. İşte ayrıntılar...


Beşiktaş'ın sevilen yıldızı Ricardo Quaresma, katıldığı bir aktiflikte siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.


41 yaşındaki yetenekli sağ kanat, en son ülkesi Portekiz'in kadrolarından Vitoria SC'de forma giymişti.


2022 yılının Temmuz ayından itibaren rastgele bir kulüple anlaşmayan Quaresma ile ilgili o vakitten bu yana transfer dedikoduları basında yer ediyordu.


aspor.com.tr editörlerinden Ömer Davet Akdere'nin Portekiz basınından Somos Fanaticos'tan derlediği habere nazaran yıldız oyuncu, şimdi kramponlarını asmadığını lakin kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini tabir etti.


Konuyla ilgili, "Teklifler almaya devam ediyorum ve bu beni memnun ediyor. Bu, kulüplerin hala onlar için düzgün işler yapabileceğimi düşündüklerinin bir işareti." dedi.


Açıklamanın devamında "Futbol benimle doğdu. Yapmayı en çok sevdiğim şeylerden biri." diyen Ricardo, futbolun onu hayal kırıklığına uğrattığını da itiraf etti.


Yıldız oyuncu, "Futbol, yaşadığı değişim sebebiyle beni hayal kırıklığına uğrattı lakin hayatım boyunca ondan vazgeçemem." dedi.


"3 KULÜBE AŞIĞIM"

"Beni etkileyen, aşık olduğum üç kulüp var. Birincisi futbola başladığım kulüp olan Sporting."


"Ardından aşık olduğum iki kulüp daha oldu; Porto ve Beşiktaş." diye ekleyen Quaresma, jübilesi ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.


Portekizli yıldız, "Bir daha oynamazsam en azından bir veda maçına çıkmak isterim. Bakalım Porto'da mı, Beşiktaş'ta mı olacak?" dedi.


Türk basınında süratlice yayılan bu açıklamalar, siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırmaya yetti.


Quaresma'nın bu sözlerinin akabinde Beşiktaş idaresinin bir atılım yapıp yapmayacağı ise merak konusu.