Rahmi Koç bir günlüğüne kimin yerine geçmek istediğini anlattı

Koç Holding'in Efsanevi Lideri Rahmi M. Koç, Samimi Bir Röportajda Hayatının Perde Aralarını Açtı

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, Selamlique İstanbul'un popüler programı "1 Fincan Kahve, 40 Soru"ya konuk olarak, iş dünyasına ve hayata dair pek çok önemli konuda samimi açıklamalarda bulundu.

İş hayatında gösterdiği başarı ve liderliğiyle gençlere ilham veren Koç, programda kariyerine dair önemli dönüm noktalarını ve başından geçen ilginç olayları paylaştı. Müzik ve sinema zevklerinden bahseden Koç, en sevdiği şarkıcı ve filmi açıkladı.

"İş yerinde bir günlüğüne başkasının işini yapacak olsanız kimin işini yapmak isterdiniz?" sorusuna Koç'tan oldukça ilginç bir cevap geldi. İş hayatının stresinden uzaklaşmak istediğini belirten Koç, "Ya odacı olurdum ya çaycı" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Çocukluk hayalleri hakkında konuşan Koç, "En çok kurduğum hayal hiç programsız plajda bir mayoyla gezmek akşama kadar. Maalesef hiç olamadı. Plajda bile program program, misafir ağırlama şu bu... Hep meşgul olduk" diyerek yoğun iş temposunu anlattı..

Koç, son olarak en çok güldüğü anı sorulunca ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı göstererek programa renk kattı.

Rahmi M. Koç'un samimi ve içten söylemleri, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. İş dünyasının önemli isimlerinden birinin bu kadar açık sözlü olması, sosyal medyada geniş yankı buldu.