Premier Lig’de Ferdi Kadıoğlu gerginliği! Brighton maçı durdu…


GÖZLER FERDİ KADIOĞLU'NDA

Türk futbolseverler, tıpkı Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu gibi Ferdi Kadıoğlu'nun da Avrupa'da neler yapacağı merak ediliyor. Brighton'ın maçları bu yüzden artık Türkiye'de daha yakından takip ediliyor.


İLK MAÇINA 14 EYLÜL'DE ÇIKTI

Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla ilk resmî maçına 14 Eylül'de çıktı. Millî futbolcu, iç sahada Ipswich Town'a karşı oynanan mücadelede 67. dakikada oyuna dahil oldu.


İKİNCİ MAÇINDA GOL ATTI

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Brighton formasıyla ikinci maçında ise golle tanıştı. Yıldız oyuncu, iç sahada Wolverhampton ile oynanan ve Brighton'ın 3-2 kazandığı maçta 3. golün sahibiydi.


İNGİLİZ BASININDAN ÖVGÜ

İngiltere Lig Kupası maçında takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden Ferdi Kadıoğlu, İngiliz basınında da manşetlerde yer aldı. İşte Ferdi için kullanılan sözler:


'NE ETKİ AMA!'

Sussex Express: "Ne etki ama! Sadece birkaç dakikalığına sahadaydı ve Danny Welbeck'in şutu kurtarıldıktan sonra uyanık kalıp topu ağlara göndererek kulüp için ilk golünü attı. Son dakikalarda tehlikeli işler yaptı."


'TÜRK OYUNCU, TUR BAŞARISINI GARANTİLEDİ'

Ferdi Kadıoğlu yedek olarak oyuna girdi ve Brighton, Carabao Cup'ta ilerleme kaydederken galibiyeti getiren golü attı. Türk oyuncu yakın mesafeden attığı golle olması gerekenden daha sıkıntılı geçen üçüncü tur başarısını garantiledi.


'SAĞ BEKİMİZ NEDEN ORADA?!'

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyadaki Brighton taraftarlarını da sevince boğdu. Bir İngiliz taraftar millî oyuncunun golü sonrası şu yorumu yaptı: "Özür dilerim ama sağ bekimiz neden altıpasın içinde?!"


BUGÜN YEDEK BAŞLADI

Brighton, İngiltere Premier Lig'in 5. hafta mücadelesinde Nottingham Forest'ı konuk ediyor. Ferdi Kadıoğlu ise mücadeleye yedek kulübesinde başladı.


TARTIŞMA YAŞADI

Nottingham Forest, maçta 1-0 öndeyken konuk ekipten Alex Moreno kenara taç atışı için geldi. Bu esnada kenarda ısınan Ferdi, rakibine tacı hızlı kullanmasını söyledi. İkili kısa süreli bir gerginlik yaşandı.


OYUNU DURDURDU

Hakem Robert Jones, düdüğünü çalarak oyunu durdurdu ve Ferdi Kadıoğlu ile Alex Moreno'nun yanına gitti. Jones, iki futbolcuyu da sözlü olarak uyardı.


MAÇ 2-1 DEVAM EDİYOR

Brighton, Chris Wood'un penaltı golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta Hinshelwood ve Welbeck'in golleriyle 2-1 öne geçti. Mücadele şu anda bu skorla devam ediyor.