“Pişman değilim”

İspanya Ligi’ni Real Madrid ile kazanmak ile Türkiye Ligi’ni Fenerbahçe ile kazanmak ortasında hiçbir fark yok. Buraya gelme kararımdan hiç pişman değilim. Büsbütün kulüple yapmak istediklerime odaklanmış durumdayım”

Teknik Yöneticisi Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Twente maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Rakibi "Güçlü tarafları grup olmaları. Yeterli savunma yapıyorlar. Çok yeterli bir ekibe karşı oynayacağız. Yüksek şiddette çalışmalar yapamadık. En azından taktiksel olarak neler yapmamız gerektiğini biliyoruz" diye yorumladı. Başka çalıştığı kulüpleri yüksek platform olarak ayırmadığını belirten Mourinho, kelamlarına şöyle devam etti:

20 YIL EVVELKİ HIRSIM HALA VAR

"HER kulübün maksatları vardır. İspanya Ligi'ni Real Madrid ile kazanmak ile Türkiye Ligi'ni Fenerbahçe ile kazanmak ortasında fark yok. Buraya gelme kararımdan hiç pişman değilim. Büsbütün kulüple yapmak istediklerime odaklandım. 20 yıl evvel Porto ile Ş.Ligi'ni kazanmıştım. 2 yıl evvel de Roma'yla Konferans Ligi'ni kazanmıştım. 20 yıl evvelki hırslarım hala var. Fenerbahçe'de hırsları olan bir kulüp. Ben içimde tıpkı ateşi tıpkı hırsı hissediyorum. Dış görünüşüm dışında değişen bir şey yok."

Enteresan bir maç olacak

Twente alt yapısından yetişen Fenerbahçe'nin Hollandalı savunmacısı Jayden Osterwolde basın toplantısında konuştu. 23 yaşındaki futbolcu, "Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Rakibimizi âlâ tahlil ettik. Her oyuncu alanda en yeterli performansını sergilemek istiyor. Kıymetli olan hakikat stratejiyi uygulamak ve galibiyet için elimizden geleni yapmak. Enteresan bir maç olacak. Her iki kadro da bence çok güzel. Twente, Manchester United'a karşı güzel iş çıkardı. Lakin biz de Fenerbahçe olarak çok iyiyiz" diye konuştu.