Öteki dünya

Süper Lig'de konutunda Eyüp'ü uzatmalarda Aleksic'in attığı golle 2-1 mağlup eden Konyaspor'un Sloven santrforu Kramer, ülkesinde RTV Slo'ya röportaj verdi.

Süper Lig'de meskeninde Eyüp'ü uzatmalarda Aleksic'in attığı golle 2-1 mağlup eden Konyaspor'un Sloven santrforu Kramer, ülkesinde RTV Slo'ya röportaj verdi. Konya'nın Anadolu'da Bugün gazetesinde çıkan röportajında Kramer, "Eyüpspor maçında son dakika golünün akabinde atmosfer hakikaten çılgıncaydı. Konyaspor geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan lakin kurtulmayı başaran büyük bir kulüp. Şayet şu an bulunduğumuz yerde yani orta sıralarda kalırsak güzel bir dönem olacak, kupada da başarılı olmak istiyoruz" dedi.

GOL SİFTAHI YAPACAĞIM

Anadolu Kartalı'na dönem başında gelen, forma giydiği 4 müsabakada şimdi skor katkısı veremeyen 28 yaşındaki deneyimli golcü, alışma sürecinde olduğunu ve gollerine başlayacağını belirtti. Kramer, "Hala birinci golü bekliyorum ancak yalnızca iki maçta 90 dakika oynadım. Konyaspor'a alışmak kolay olmadı. Disiplin ve taktik disiplin üzerine Türkiye Üstün Ligi'nde 50'nci, 60'ıncı dakikaya kadar taktiğe bağlı kalıyorlar, sonrasında ise harakiri... Maçlarda ya daima ya hiç aksiyonları oluyor. Türkiye öteki bir dünya" sözlerini kullandı.