Osimhen yine yaptı yapacağını. Kulüp kare kare paylaştı Galatasaray taraftarı hayran kaldı

Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, Antalyaspor ile oynanan maçta attığı etkileyici röveşata golüyle hem Türkiye'de hem de dünya gündeminde büyük ses getirmişti.

BU KEZ ANTRENMANDA COŞTU

Florya'da antrenmanlarına devam eden Osimhen, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Elfsborg maçı hazırlıkları çerçevesinde fantastik vuruşlar denemeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Osimhen’in antrenman sırasında yaptığı özel vuruşların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı, taraftarlar mest oldu. Bu fantastik pozlar kısa sürede binlerce beğeni aldı.

İşte kare kare o özel anlar...

CRİSTİANO RONALDO'DAN SONRA İLK

Antalyaspor maçındaki röveşata golünde 2.32 metre yüksekliğe sıçrayan Osimhen, bu golle dünya futbol tarihinde 2.30 metre barajını aşan iki röveşata golünden biri olmayı başardı. 25 yaşındaki oyuncu, tarihte en yüksek röveşata golü için Cristiano Ronaldo’nun 2.38 metreden attığı gole de oldukça yaklaşmıştı.

GALATASARAY'DA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Sezon başında İtalyan ekibi Napoli'den kiralanan Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 5 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Nijeryalı forvet, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçında da takımın en önemli kozu konumunda.