ORTAK İMTİHAN TARİHLERİ | 2023 MEB ortak imtihan tarihleri açıklandı mı? Ortak imtihan hususları ve örnek sorular neler?

Ulusal Eğitim Bakanlığı'ndan ortak imtihan açıklaması geldi. Yapılan açıklamada örnek sorular yayımlandı. İmtihan tarihleri de öğrenci ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. Pekala, MEB ortak imtihan tarihleri ne? Ortak imtihan nasıl yapılacak? Hangi hususlar olacak? Örnek sorular neler? İşte ayrıntılar...

ORTAK İMTİHAN TARİHİ AÇIKLANDI! - Ulusal Eğitim Bakanlığı, yayımladığı açıklama ile 6. sınıf Türkçe ve matematik ile 9'. sınıf Türk lisanı ve edebiyatı ve matematik dersleri için ortak imtihan tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklama akabinde öğrenci ve velileri imtihan tarihlerini araştırmaya başladı. Pekala, ortak imtihan ne vakit yapılacak? Ortaokul ortak imtihan tarihi ne? Lise ortak imtihan tarihi aşikâr oldu mu?

ORTAK İMTİHAN NE VAKİT? MEB AÇIKLADI!

Son dakika haberleri: Ulusal Eğitim Bakanlığı'nca, 6. sınıf Türkçe ve matematik ile 9. sınıf Türk lisanı ve edebiyatı ve matematik dersleri için 1. devir ortak yazılı imtihan tarihleri 26-27 Aralık 2023 olarak belirlendi.

MEB ORTAK İMTİHAN MEVZU DAĞILIMI - TIKLA

MEB ORTAK İMTİHAN ÖRNEK SORULAR KILAVUZU - TIKLA

ASpor CANLI YAYIN