Olmayınca olmuyor! Fenerbahçe’nin 19.5 milyon Euro’luk transferi En-Nesyri geldiği gibi geri gidiyor


Fenerbahçe'nin sezon başında Sevilla'dan 19.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri'nin transferi için yoğun bir transfer süreci yürütülmüştü. Ancak Faslı forvetin İstanbul günleri beklenen gibi oldu.


10 MAÇ 1 GOL

Forvet oynadığı maçlarda etkili olamayan oyuncu oldukça etkisi bir görüntü çizdi. 10 maçta sadece 1 gol atabilen En-Nesyri'nin büyük düşüşü sık sık eleştirileri oklarının da hedefinde oluyor.


SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe formasıyla bir türlü beklenen performansı gösteremeyen En-Nesyri için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Orgullobiri'nin haberine göre oyuncuya flaş bir talip çıktı.


GERİ DÖNÜŞ PLANLARI

Habere göre Faslı oyuncu Fenerbahçe'den ayrılmanın ve Sevilla'ya geri dönüşün planlarını yapıyor. Öte yandan Sevilla yönetimi de Ocak döneminde oyuncuyu yeniden kadrosuna katma konusunu masaya getirdi.


Haberde oyuncuya 20 milyon Euro ödeyen Fenerbahçe'nin, 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya kolay kolay gitmesine izin vermeyeceği detayı yer alırken, En-Nesyri'yi Fenerbahçe'ye gönderen Sevilla'nın 27 yaşındaki futbolcunun yokluğunda hücum hattında büyük sıkıntı çektiği de belirtildi.


Söz konusu haberin devamında ise En-Nesyri'nin ayrılmak için baskı yapması durumunda müzakerelerin kapısının aralanabileceği ve hem kulüplere hem de oyuncuya fayda sağlayacak stratejik bir hamleyi yapılabileceği belirtildi.