Okan Buruk, Galatasaray’ın yeni transferini şoka uğrattı! Bomba karar…


ASLAN İLK KEZ PUAN KAYBETTİ

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında cumartesi akşamı Kasımpaşa'yı konuk etti. Aslan, maçta 3-0 öne geçmesine rağmen rakibiyle 3-3 berabere kaldı ve bu sezon ilk kez puan kaybetti.


OYUNCULARI ELEŞTİRDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında rotasyona gitti ve ilk 11'de oynayan futbolcuların çoğunun performansından memnun kalmadı. Buruk, maçın ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:


'DİNLENDİRDİK AMA...'

"Biz burada özellikle bazı oyuncuların sakatlık riskini önlemek için dinlendirdik ama belki de burada daha farklı bir şey düşünebilirdik. Bütün oyuncularıma da bugün içerisinde iyi oynadıklarında da söylüyorum, kötü oynadıklarında da söylüyorum.


'SORUMLULUK BENİM'

Dediğim gibi asıl sorumluluk benim. Burada bir hata yapan varsa benim. Oyunu daha iyi bir şekilde bitirmemiz gerekebilirdi. Bir Avrupa kupası maçı var. En azından bir dinlenme sürecimiz olacak.


'SÜRPRİZ OLDU'

O yüzden tekrar Avrupa kupası maçına hazırlanıp orada yolumuzda yürümeye çalışacağız. Tabii ki puan kaybetmek... Hep kazanarak gitmek istiyorduk. Bu puan kaybı bizim için çok sürpriz oldu."


GÖZLER AVRUPA LİGİ'NDE

Galatasaray, Kasımpaşa maçının ardından şimdi yüzünü yeniden Avrupa'ya döndü. Aslan, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde perşembe akşamı saat 19.45'te Rigas Skola'ya konuk olacak.


BURUK'TAN ŞOK KARAR

Öte yandan Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sürpriz bir karar imza attı. Tecrübeli teknik direktör, Kasımpaşa maçında performansından hiç memnun kalmadığı yeni transferi kızağa çekiyor.


JELERT ARTIK 11'DE YOK

Söz konusu haberde, Okan Buruk'un Elias Jelert'in performansı karşısında şaşırdığını ve Danimarkalı sağ beki yedek kulübesine çekme kararı aldığı aktarıldı.


DEVRE ARASINA KADAR KAAN, OCAKTA TRANSFER

Galatasaray'da kendisine verilen şansı iyi kullanamayan 21 yaşındaki futbolcunun yerine devre arasına kadar Kaan Ayhan'ın görev yapacağı öğrenildi. Ocak ayında ise yeni bir sağ bek transferinin yapılacağı iddia edildi.