Nihat Kahveci’nin Zorbay Küçük sözleri gündem oldu: Evden yönetsin

Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti, Süper Lig'de . haftayı 3 puanla kapattı. Zorlu mücadeleyi değerlendiren eski milli futbolcu Nihat Kahveci özellikle hakem Zorbay Küçük'e sert eleştiriler yöneltti.

VAR uyarısıyla iki kez penaltı noktasını gösteren Zorbay Küçük için Nihat Kahveci'nin sözleri gündem oldu. Kahveci, "Mert Günok, kaydın risk aldın. Thiam da akıllı davrandı. Bence penaltı. Tayfur Bingöl'ün de Semih Kılıçsoy'a yaptığı penaltı. Zorbay Küçük bundan sonra atandığında evden de yönetebilir. VAR'dan ben de izleyip veririm. Gözünün önünde ya!" diye isyan etti.

Nihat Kahveci, Rafa Silva'ya yapılan fauller ile ilgili de şunları söyledi: "Dünyada yıllardır Messi'yi, Mbappe'yi koruyorlar. FIFA da istiyor bunu. Şimdi oyunculara faul yapılır ama kötü niyet oldu mu 4-5 maç ceza verilmesi lazım. Rafa Silva, geldiğinden beri fark yaratan bir oyuncu. Aman Silva'ya dokunmayın demiyorum. Ama kasti faullerde bu tarz oyuncuları korumak lazım. Silva sakatlansa belki Beşiktaş yarıştan kopacak."