Ndombele ısrarı

Sarı-lacivertliler, Fransız orta saha için tüm imkanlarını seferber edecek. Orta alanını son olarak Fred ile güçlendiren Fenerbahçe, Tottenham'dan Tanguy Ndombele için de kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki yıldız oyuncu için 14 milyon euroya çıkılacak.

Rüya bir ekip oluşturmak için kollarını sıvayan Fenerbahçe'de transfer harekatı devam ediyor. Son olarak Cengiz Ünder ile Fred'i takımına katan sarı-lacivertlilerin maksadında iki isim daha var: Dominik Livakovic ve Tanguy Ndombele... Öncelik Tottenham'ın Fransız yıldızı Ndombele'de... Daha evvel 10 milyon euroluk teklifi kabuk edilmeyen Fenerbahçe, İngiliz takımıyla tekrar masaya oturma kararı aldı. Bu defa Ada temsilcisine 14 milyon euro önerilecek.

ANLAŞMA ÇOK YAKIN

Bu sayıya çıkılması halinde transferin sonuçlanmasına kesin gözle bakılıyor. Keza Tottenham, Ndombele için 15 milyon euro talep ediyordu. İngiliz basını da Fenerbahçe'nin 14 milyon euroya çıkması halinde mutabakatın imzalanacağını argüman etti. Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Ndombele, geçen dönemi İtalyan grubu Napoli'de geçirmiş ve mavililerle Serie A şampiyonluğu yaşamıştı. Ndombele, Tottenham'da takımda düşünülmüyor.

62 milyon euroya geldi

Tottenham, 2019 yaz transfer periyodunda Tanguy Ndombele'yi Fransız takımı Olimpik Lyon'dan 62 milyon euroya takımına katmıştı.