Mükemmel 3’lü

Beşiktaş derbisi öncesi Aslan’da İcardi, Osimhen ve Mertens atak üçlüsü öne çıkıyor. 3 yıldız; Okan Buruk ve teknik takımının elini güçlendiriyor

Süper Lig'de 10. haftada konutunda ezeli rakibi Beşiktaş'la derbi karşılaşmasına çıkacak Galatasaray'da atak sınırı itimat veriyor. Teknik Yönetici Okan Buruk'un elinde Mauro İcardi, Victor Osimhen ve Dries Mertens üzere 3 farklı yıldız yer alıyor. 3-4- 1-2 taktiğinde ileri üçlüyü İcardi, Osimhen ve Mertens'e emanet eden Buruk, 4-2-3-1 nizamında ise Mertens'i oyuncu kurucu, İcardi-Osimhen ikilisini dönüşümlü olarak kanat ve forvette kullanmayı hesaplıyor. Bu dönem İcardi 12 resmi maçta 6 gol, 2 asist, Victor Osimhen 6 maçta 5 gol, 3 asist ve Mertens 15 maçta 4 gol, 3 asistle oynadı.

BEŞİKTAŞ'I SEVİYOR

Arjantinli yıldız Mauro İcardi, Beşiktaş'a karşı bugüne kadar 5 defa forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu oynadığı bu 5 derbide rakip fileleri de 5 sefer havalandırdı. İcardi vazife aldığı karşılaşmaların 3'ünde gol sevinci yaşarken, 2'sinde ise atamadı. Tecrübeli forvet son 2 derbiyi boş geçti.

ICARDI İLE UYUMLULAR

Aslan'da atak çizgisinin en değerli isimlerinden olan İcardi de Osimhen ve Mertens ile yakaladığı ahenkle dikkat çekiyor. Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçında atılan birinci golde bu ahenk göze çarpmıştı. Osimhen'in pası, Mertens'in direkten dönen şutunu tamamlayan İcardi, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirmişti.