Muhteşem start Jose’den

Mourinho, Fenerbahçe’deki birinci 9 maçında 2.22’lik ortalama tutturdu ve Manchester United ile Tottenham’daki devrinden daha âlâ başlangıç yaptı

Fenerbahçe, Jose Mourinho önderliğinde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ligdeki birinci 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanı hanesine yazdıran sarı-lacivertliler, Portekizli çalıştırıcıyla, Avrupa'da ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet yaşadı. Jose, birinci 9 müsabakada 2.22'lik puan ortalaması yakalayarak, Manchester United ve Tottenham'daki periyotlarından daha güzel bir başlangıcı Fenerbahçe'nin başında yaptı.

VATANDAŞLARINI DA GEÇTİ

Jose, ManU'yla ve Tottenham'la çıktığı birinci 9 maçta; 6 galibiyet, 3 mağlubiyet elde etmişti. Mourinho, ayrıyeten Fenerbahçe'yi çalıştıran vatandaşlarından da sarı-lacivertlilerin başında daha yeterli performans gösterdi. Jesus, birinci 9 maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik 1 hezimet yaşamıştı. Pereira, birinci periyodunda 5 galibiyet, 2 mağlubiyet 2 beraberlik, ikinci periyodunda ise Jose'yle tıpkı sayıda galibiyet, yenilgi yaşadı. Fakat Jose'nin ekibi, Pereira'nınkinden 6 gol fazla attı.