MSÜ MÜLAKAT NE VAKİT 2023? | MSÜ Kara, Hava, Deniz Harp Okulu 2 seçim basamağı, mülakatları hangi tarihte yapılacak?

Ulusal Savunma Üniversitesi'nde eğitim görmek isteyen ve birinci seçim basamağını muvaffakiyetle tamamlayan adaylar, mülakat tarihlerini araştırmaya başladı. Kara, Hava, Deniz Harp Okulu'nun bayan ve erkek öğrenci; Astsubay Meslek Yüksekokullar ise yalnızca erkek öğrenci alımı yaptığı bilinirken bilinirken arama motorlarında araştırılan MSÜ Kara, Hava, Deniz Harp Okulu 2 seçim kademesi, mülakatları hangi tarihte yapılacak? sorusunun karşılığını haberimizde derledik.

MSÜ MÜLAKAT NE VAKİT 2023? | Ulusal Savunma Üniversitesi'nin Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri'nde eğitim görmek isteyen adaylar, tercih sonuçlarının açıklanmasının akabinde 2. seçim kademesi olan mülakat tarihlerini araştırıyor. Pekala MSÜ mülakat ne vakit 2023? MSÜ Kara, Hava, Deniz Harp Okulu 2 seçim etabı, mülakatları hangi tarihte yapılacak?

MSÜ KARA, HAVA, DENİZ HARP OKULU 2 SEÇİM ETABI, MÜLAKATLARI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

MSÜ'nün Twitter adresinden yapılan açıklamada, tercih sonuçlarının adayların erişimine açıldığı kaydedildi. Adaylar imtihan sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden ve ÖSYM taşınabilir uygulamalarından öğrenebilecek. Adaylara sonuç evrakı gönderilmeyecek. ÖSYM, adaylara yönelik imtihan sonuç dokümanlarının doğrulanmasını sağlamak üzere "Sonuç Dokümanı Denetim Sistemi" sürecini hizmete sunmuştur. Bu gayeyle kullanılmak üzere İmtihan Sonuç Evraklarının en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir "Sonuç Dokümanı Denetim Kodu" basılmaktadır.

MSÜ EK YERLEŞTİRME SÜRECİ NASIL OLACAK?

"Ek Yerleştirme" sürecinde intibak eğitimlerinin belirlenen vakitte ve aktif olarak icrası ile Harp Okulları ve Asb.MYO'ların belirlenen vakitte eğitim ve öğretime başlayabilmesi amacıyla okullardaki eksik kontenjanlarda tercih önceliğine bakılmaksızın tercihleri ortasında bulunması halinde sırası gelen adaylar ilgili okullara yerleştirilecektir. Harp Okulları ve Asb.MYO tercihleri olan adaylardan Harp Okulları intibak eğitimine katılan hiçbir aday Asb.MYO tercihlerinde sıra gelse dahi geçiş yapamayacaktır.

MSÜ KARA, HAVA, DENİZ HARP OKULU KISIMLARI VE TABAN PUANLARI

2022 MSÜ taban puanları şöyle:

HARP OKULLARI BAYAN ADAYLAR

HARP OKULLARI ERKEK ADAYLAR:

ASTSUBAY MESLEK YÜKSEKOKULU ADAYLARI

2022 ULUSAL SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ ERKEK ADAYLAR İÇİN TABAN PUANLAR

2022 ULUSAL SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ BAYAN ADAYLAR İÇİN TABAN PUANLAR

ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU ADAYLARI

BANDO ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU ADAYLARI