Mourinho’nun favorisi: En-Nesyri

Fenerbahçe’nin ısrarla takımına katmak istediği Youssef En Nesyri’yi Mourinho çok beğeniyor. Geçen yılki Roma-Sevilla Avrupa Ligi finalinde rakip olan ikili Kadıköy’de buluşmaya yakın duruyor.

Forvet transferinde Fenerbahçe'nin ağır mesai harcadığı Youssef En Nesyri, teknik yönetici Jose Mourinho tarafından da çok beğeniliyor. 2022-2023 sezonunda Avrupa Ligi finalinde oynanan Roma- Sevilla maçında Sevilla ile kupaya uzanan En Nesyri, Portekizli teknik yöneticinin de listesine girmişti. O devirden bu yana Faslı yıldızı yakından takip eden Mourinho, artık yeni bir fırsat yakaladı. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, En Nesyri ile Kadıköy'de buluşma, Fenerbahçe'de çalışma talihi elde etmeye çok yakın. En Nesyri de Jose Mourinho ile çalışma ismine transfer görüşmelerinde Fenerbahçe'yi ön planda tutuyor.

MAÇTA DA OYNAMADI

Sevilla'dan Fenerbahçe'ye geçmesi için transfer görüşmelerinin son etapta olduğu Youssef En Nesyri, İspanyol grubunun hazırlık maçında oynamadı. Yeni dönem hazırlıkları kapsamında Sevilla B ekibiyle bir hazırlık maçı yapan Sevilla'da Faslı forvet mühlet almadı. En Nesyri'nin transfer görüşmeleri yapması nedeniyle takımda olmadığı kaydedildi. En Nesyri evvelki gün idmanda da yer almamıştı.

SEVILLA'DAN AÇIKLAMA

Transferdöneminin en çok konuşulan isimlerinden Youssef En Nesyri için Sevilla'dan bir açıklama geldi. Suudi Arabistan'da yayın yapan Al-Riyadhiah gazetesine özel açıklamalarda bulunan Sevilla'nın basın sözcüsü Javier Santos, "En-Nesyri, Mourinho'nun grubunun güçlü görüşmeleri sonucunda Türk kulübü Fenerbahçe'ye çok yakın" dedi.

ROMA ÇEKİLİYOR

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta Dello Sport, Roma'nın Youssef En Nesyri transferinden vazgeçmek üzere olduğunu yazdı. Roma'nın teknik yönetici De Rossi'nin öteki adaylara yöneldiği kaydedildi. Ayrıyeten İtalyan grubunun En Nesyri'nin transferini değerli bulmaya başladığı argüman edildi. Roma'nın Lille'de oynayan Jonathan David'e yöneldiği aktarıldı.