Mourinho Barcelona’dan Messi’nin veliahtını istedi: Fenerbahçe harekete geçti! Transferde sıcak gelişme


MEDINA KESİN GİBİ!

Sarı-Lacivertliler için ara transfer dönemi hareketli geçecek gibi görünüyor. Cristian Medina’ya imza attırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.


REGUILON İÇİN GİRİŞİM!

Mourinho’nun gözdesi Sergio Reguilon için girişimlerde bulunulması bekleniyor. Fenerbahçe ayrıca Barcelona forması giyen genç bir yeteneği de takibe aldı.


MESSI'NIN VELİAHTI!

Ansu Fati... Barça altyapısından yetişip, henüz 16 yaşında A takım forması giyen Fati, Messi’den beri en fazla heyecan yaratan La Masia öğrencisi olarak gösteriliyordu. Genç yıldız, Arjantinli yıldızın veliahtı olarak gösteriliyordu.


21 yaşındaki hücum oyuncusu, sakatlıkların etkisiyle düşüşe geçti, bir önceki teknik adam Xavi’nin gözüne giremedi.


FLICK TAKIMDA TUTTU!

Geçen sezon Brighton’a kiralanan Fati, Alman teknik direktör Hansi Flick’in talebiyle bu sezon kadroda tutuldu.


Ancak Alman çalıştırıcı, genç yıldıza beklediği şansı vermedi. Fati, bu sezon La Liga’da 1 maçta 23 dakika, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 karşılaşmada toplam 28 dakika sahada kalabildi.


MİLLİ TAKIMDA 10 KEZ OYNADI

Daha önce İspanya Milli Takımı’nın formasını 10 kez terletip 2 gol atan yıldız futbolcu, ocak ayında ayrılmayı planlıyor.


FENERBAHÇE İSTEKLİ!

Her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabilen Gine-Bissau asıllı oyuncu için Fenerbahçe’nin istekli olduğu kaydedildi.


MOURINHO İSTİYOR!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, Ansu Fati’yi beğendiği biliniyor ve tecrübeli futbolcu, genç oyuncuyu takımında görmek istediği vurgulanıyor.


İLK TEMAS KURULACAK!

Yönetimin, 21 yaşındaki futbolcunun durumunu araştırdığı kaydedildi. Sportif direktör Mario Branco’nun önümüzdeki haftalarda hem Barcelona hem de Fati cephesiyle ilk teması kuracağı iddia edildi.


KİRALIK GELECEK!

Sarı-Lacivertliler’in planının, genç yeteneği satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yaptığı aktarıldı.