Mondihome Kayserispor – Beşiktaş maçı CANLI İZLE! (Kayserispor – Beşiktaş maçı canlı anlatım) Trendyol Muhteşem Lig maçı

Trendyol Muhteşem Lig'de heyecan devam ediyor. 25. hafta maçında Mondihome Kayserispor alanında Beşiktaş'ı ağırlıyor. RHG Enertürk Güç Stadyumu'nda oynanan maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalıyor. Siyah-beyazlılarda yeni transferler Joe Worrall ve Ernest Muci birinci 11'de alana çıktı. Beşiktaş güçlü deplasmandan galibiyetle ayrılmanın peşinde. Konut sahibi Mondihome Kayserispor ise güçlü rakibini mağlup etmek istiyor. Mondihome Kayserispor - Beşiktaş maçını haberimizden CANLI takip edebilirsiniz...

Trendyol Üstün Lig'de heyecan sürüyor. 25. hafta maçında Mondihome Kayserispor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Avrupa Kupaları'nı hedefleyen Beşiktaş, kuvvetli deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. Mondihome Kayserispor ise kritik maçtan 3 puan çıkarma maksadında.

MONDIHOME KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇINDA BİRİNCİ 11'LER

Mondihome Kayserispor: Bilal, Carole, Arif, Jeanvier, Gökhan, Mehdi, Mehmet Eray, Shukurov, Cardoso, Boa Morte, Nazon

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Worrall, Bakhtiyor, Amartey, Gedson, Muci, Muleka, Semih, Cenk

MONDIHOME KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞMAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Mondihome Kayserispor - Beşiktaş maçı 12 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başladı. Çabayı beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

KADİR SAĞLAM DÜDÜK ÇALIYOR

Zorlu karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetiyor. Sağlam'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi Ömer Faruk Turtay oldu.

SÜPER LİG'DE 46. RANDEVU

Mondihome Kayserispor ile Beşiktaş, bugüne kadar Muhteşem Lig'de 45 sefer karşı karşıya geldi. Beşiktaş 27, Mondihome Kayserispor 10 sefer alandan galip ayrılırken 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Kelam konusu maçlarda siyah-beyazlılar 74 sefer rakip fileleri havalandırırken kalesinde 43 gole pürüz olamadı. İki kadro ortasında dönemin birinci yarısında İstanbul'da oynanan uğraş, Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

KARTAL SON 7 MAÇTA RAKİBİNE PUAN VERMEDİ

Beşiktaş, Mondihome Kayserispor ile Harika Lig'de karşılaştığı son 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak rakibine puan vermedi. Mondihome Kayserispor, rakibini en son 2019-2020 döneminin 30. haftasında 3-1'lik skor ile mağlup etmişti. Kelam konusu süreçte siyah-beyazlılar 17 gol kaydederken, kalesinde de 6 gol gördü. Beşiktaş'a karşı alanında oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlup ayrılan Kayserispor, bu maçı kaybetmesi halinde, rakibine karşı alanında en uzun seriyi yaşayacak.

FERNANDO SANTOS DEPLASMANDA SİFTAH PEŞİNDE

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Fernando Santos, Mondihome Kayserispor karşısında siyah-beyazlılarla birinci deplasman galibiyetini almak için alana çıktı. Grubun başına geçtiği tarihten itibaren 2 deplasman karşılaşmasına çıkan Santos, Pendikspor'a 4-0, Sivasspor'a ise 1-0 kaybetti. Fernando Santos'un öğrencileri, kelam konusu maçlarda rakip fileleri sarsamadı.

KAYSERİSPOR 10 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Sarı-kırmızı grup, 9'u Üstün Lig, 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı son 10 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Kelam konusu süreçte Harika Lig'de karşılaştığı Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor, Fatih Karagümrük, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor'a mağlup olan İç Anadolu grubu, Antalyaspor ve Gaziantep FK ile de berabere kaldı.