Monaco – Fenerbahçe Beko maçı CANLI izle! (Monaco – Fenerbahçe Beko canlı skor) THY EuroLeague maçı

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague play-off serisi beşinci ve son maçında Monaco ile kozlarını paylaşıyor. 2-2 devam eden seride kazanan taraf üçüncü galibiyetine ulaşacak ve final four'da Panathinakos'un rakibi olacak. Monaco - Fenerbahçe Beko maçının CANLI skor takibi ve tüm ayrıntıları fotomac.com.tr'de...

THY EuroLeague'de play-off heyecanı devam ediyor. Serinin beşinci ve son maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda Monaco'ya konuk oluyor.

Kritik karşılaşmada kazanan taraf ismini final four'a yazdıracak. Kritik müsabakada Fernando Rocha (Portekiz), Carlos Peruga (İspanya) ve Emilio Perez (İspanya) hakem triosu düdük çalıyor.

CANLI SKOR

İLK DÖNEM OYNANIYOR: MONACO 0-0 FENERBAHÇE BEKO

Canlı skor takibi için tıklayın

MONACO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Monaco ile Fenerbahçe Beko ortasında oynanan uğraş S Sport Plus'tan canlı yayınlanıyor.

KAZANAN TARAF PANATHINAIKOS'UN RAKİBİ OLACAK!

Zorlu maçtan galibiyetle ayrılan grup Berlin'de düzenlenecek olan Final Four'da Panathinaikos ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Beko'da serinin birinci dört maçını kaçıran Johnathan Motley bu akşam oynanan müsabakanın takımında yer aldı.

Serinin birinci maçını temsilcimiz Fenerbahçe Beko, uzatmada 91-95'lik skorla kazanmayı başardı. Bu sonuçla seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe, saha avantajını da eline geçirdi.

İkinci maçta ise Monaco, son çeyrekte dokuz sayıdan geri dönerek alandan 93-88 galip ayrıldı. Böylece Monaco, seride durumu 1-1'e getirmiş oldu.

Üçüncü maçta ise temsilcimiz Fenerbahçe Beko, rakibini iç alanda 89-78 ile geçerek seride durumu 2-1'e getirdi ve Final Four'a bir adım daha yaklaştı.

Dördüncü maçta Monaco, maçı deplasmanda 62-65'lik skorla kazanarak hem seriyi son maça taşıdı, hem de saha avantajını geri aldı.

Bu maçta Marko Guduric'in 14 sayı ve 2 ribaundluk performansı, temsilcimizde galibiyet için kâfi olmadı. Monaco cephesinde ise Elie Okobo, 13 sayı ve 2 asistle kadrosu ismine sahanın en skorer ismi olmuştu.

EuroLeague'de olağan dönemi 20 galibiyet ve 14 hezimetle tamamlayan Fenerbahçe Beko, altıncı sıradan play-off biletini alarak üçüncü sıradaki Monaco ile eşleşti.

Temsilcimiz, saha avantajının rakipte olması nedeniyle birinci iki maçı deplasmanda oynadı. Serinin üçüncü ve dördüncü maçları ise Fenerbahçe'nin konut sahipliğinde oynandı.

Dördüncü maçı Monaco'nun kazanmasıyla birlikte saha avantajı tekrar kırmızı-beyazlı gruba geçti. Bu nedenle serinin beşinci ve son maçı, Monaco'nun mesken sahipliğinde oynanıyor.

Normal dönemde Fenerbahçe Beko ile Monaco, iki kere kozlarını paylaştı. Oynanan bu iki gayretten birincisini Fenerbahçe Beko, ikincisini ise Monaco kazandı.

Temsilcimizde şu ana kadarki 34 maçta 14.5 sayı ve 4.8 ribaund ortalamaları ile oynayan Nigel Hayes-Davis, grubun en skorer ismi pozisyonunda. Hayes-Davis'in akabinde Scottie Wilbekin, 13.3 sayı ve 3.3 asist ile oynuyor.

Fenerbahçe Beko ile AS Monaco, çağdaş EuroLeague tarihinde bugüne dek toplam on sefer kozlarını paylaştılar. Oynanan bu on maçın altısını Fenerbahçe, kalan dördünü ise Monaco kazandı.

Rakip Monaco ise olağan dönemi 23 galibiyet ve 11 mağlubiyetle üçüncü sırada tamamladı. Böylece Monaco temsilcisi, play-off'ta temsilcimiz Fenerbahçe'ye karşı saha avantajını kaptı.

Koç Sasa Obradovic idaresindeki Monaco'da bu dönem 18.3 sayı, 4.2 ribaund ve 5.1 asist ortalamalarıyla gayret eden Mike James, ekibinin en skorer oyuncusu pozisyonunda.

Mike James'in akabinde ise Elie Okobo, 11.1 sayı ve 3.2 asist ortalamaları ile dikkat çekiyor.