Modric kapışması

İspanyol basını, 38 yaşındaki Hırvat yıldız için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin devreye girdiğini; her iki kulübün de yıllık 3.5 milyon euro’yu gözden çıkardığını tez etti.

Süper Lig'in iki devi G.Saray ve F.Bahçe'nin Real Madrid'den Luka Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü. La Liga devi Real Madrid'in 38 yaşındaki deneyimli Hırvat yıldızı Luka Modric ile ilgili flaş transfer argümanı gündeme geldi. İspanyol basınında yer alan teze nazaran, Üstün Lig'de şampiyonluk için büyük bir rekabet içerisinde olan G.Saray ile F.Bahçe, Modric'i takımına katmak için de birbirlerine rakip oldu. Dönem sonu mukavelesi sona erecek olan Luka Modric'e resmi teklif hazırlığında olduğu belirtilen Muhteşem Lig'in devlerinin deneyimli oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro civarında bir teklif yapmayı planladıkları aktarıldı. Öte yandan Suudi Arabistan ve Amerika'dan teklifler alan Modric'in, futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği kaydedildi.

Kariyerinde Tottenham, D. Zagreb, Inter Zapresic, Zrinjski Mostar ve NK Zadar üzere gruplarda da ter döken Modric, Hırvatistan Ulusal Takım'ında ise 172 müsabakaya çıkarken 24 gol attı.