Misli’den günün en çok oynanan maçları

Kayserispor – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kayserispor – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %71’i karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 2.5 Üst

Beşiktaş, resmi maçlarda sezonun ilk yenilgisini Ajax deplasmanında aldı. 4 golle kaybettiler ve ilk kez geçen sezonki gibi kırılgan, plansız ve mücadeleden uzak gözüktüler. Bu tip mağlubiyetler sonrası reaksiyon göstermek önemlidir. Dezavantajları deplasmanda olmaları. Kayserispor'un başındaki Burak Yılmaz, Beşiktaş'ı iyi tanıyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor karşısında Beşiktaş'ı galibiyete yakın görmekle birlikte kolay maç olmayacaktır. 2.5 Üst tercihi de mutlaka göz ardı edilmemeli.

AFC Bournemouth – Southampton: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan AFC Bournemouth – Southampton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı karşılaşmadan Southhampton’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Özkan Öztürk’ün Tercihi: Maç Sonucu 1

Son iki maçını kaybeden Bournemouth, bu karşılaşmalarda gol de atamadı. Bu sezon bir galibiyetleri var ve o tek galibiyeti Everton deplasmanında aldılar. Southampton, yeniden çıktığı Premier Lig’e felaket başladı. 5 haftada 4 yenilgi, 1 beraberlik aldılar. Bournemouth için kötü gidişe dur deme açısından en ideal maç. Evinde kazanıp taraftarını mutlu eder Iraola’nın takımı.

Kocaelispor – Şanlıurfaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Kocaelispor – Şanlıurfaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %75’i karşılaşmadan Kocaelispor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mustafa Irgıt’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Ev sahibi, iki maçlık mağlubiyet serisini Çorum deplasmanında sonlandırdı. Ligin epey üstünde bir kadro kurdular ve sezon sonunda ligi nerede bitireceğini en merak ettiğim takımlar. Konuk ekip ise Sakaryaspor'un ardından Karagümrük'e kaybetti. Takımın önemli oyuncularında Aly Malle kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta yok. İşleri bu deplasmanda epey zor. Sürpriz yapmalarını zor görüyorum. Kocaelispor kazanır.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!