Misli’de günün en çok oynanan maçları

 

İskoçya – Portekiz: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İskoçya – Portekiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %52’si karşılaşmadan Portekiz’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Görkem Tezer’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Portekiz grupta oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrılırken rakipleri İskoçya ise sürpriz bir şekilde puan almayı henüz başaramadı. Grubun ise şu ana kadar kalesinde en fazla gol gören takım konumunda bulunuyorlar. Konuk ekip Portekiz için beraberlik kötü bir sonuç sayılmayacak ancak İskoçya'nın bu mücadelede tüm gücüyle mücadele edeceğini düşünüyorum. Kolay bir maç olmayacaktır ve KG Var tercihini bu zorlu randevuda ideal seçim olarak görüyorum.

Japonya – Avustralya: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Japonya – Avustralya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i karşılaşmadan Japonya’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mesut Aydın Kale’nin Tercihi: İlk Yarı Sonucu 1

Son maçta Suudi Arabistan ile deplasmanda karşılaşan Japonya, rakibini 2-0 mağlup ederek grupta üçte üç yapmayı başardı. Bu üç karşılaşmada 14 gol atıp hiç gol yemediler ve çok formdalar. Avustralya ise son maçta evinde Çin'i 3-1'lik skorla devirerek gruptaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4'e yükseltti. 1-0 geriye düşmüş olmalarına rağmen maçı çevirmeyi başardılar ve etkili bir hücum performansı sergilediler. Ancak Japonya deplasmanında işleri çok zor. Grupta çıktığı üç maçta da ilk yarıları önde kapatan Japonya, güçlü oyunu ile bunu bir kez daha başarır.

İspanya – Sırbistan: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan İspanya – Sırbistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %53’ü karşılaşmadan İspanya’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Gökhan Abdik’in Tercihi: Maç Sonucu 1

İspanya önce İsviçre ardından Danimarka galibiyetleriyle kendine geldi. Sırbistan da İsviçre’yi geçti. İki takım arasında Belgrad’taki ilk maç 0-0 bitmişti. İspanya o maçın telafisini bu maçta yapacaktır ve Cordoba’da kazanacaktır.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!