Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

İspanya - Danimarka: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan İspanya - Danimarka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %49’u İspanya’nın evinde kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: Maç Sonucu 1

İspanya Uluslar Ligi’ne iki deplasman maçıyla başladı. Sırbistan deplasmanında 21 şut çekmesine rağmen gol atamadan 0-0’lık beraberlikle dönmüştü. İkinci maçtaysa İsviçre karşısında 8’i isabetli 9 şuttan 4 gol çıkartarak kazandı. İspanya şu an Avrupa’nın en formda milli takımı. Euro 2024 Şampiyonu bu turnuvadaki ilk iç saha maçında, Danimarka 2’de 2 ile de başlasa da puan kaybı yaşamaz. Murcia’da kazanan İspanya olur.

Hırvatistan - İskoçya: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Hırvatistan - İskoçya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %50’si ev sahibinin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Hırvatistan Portekiz'e mağlup olduktan sonra Polonya'yı mağlup etmeyi başardı. Şu ana kadar mücadeleci bir oyun yapısına sahip olduklarını söyleyebilirim. Rakipleri İskoçya ise Polonya ve Portekiz'e mağlup oldu ve bu maçlarda savunma bölgesinde yaptıkları hatalar ön plandaydı. Bu zorlu mücadelede ise alabilecekleri tüm riskleri almak zorundalar. Hırvatistan galibiyete yakın ancak yüksek orandan KG Var tercihi değerlendirilebilir.

Polonya - Portekiz: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Polonya - Portekiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u Portekiz galibiyetine oynuyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Roberto Martinez yönetiminde grubunda lider olan Portekiz, iki maçta da rakiplerini 2-1 mağlup etmişti. Genel olarak oyunları çok iyi olmasa da yıldız oyuncularıyla galibiyete ulaşabiliyorlar. Bu maçta da onları favori görüyorum ancak Polonya'nın da başta Lewandowski olmak üzere gol yollarında etkili oyuncuları var. Karşılıklı gol bahsi değerlendirilebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de milli maçların heyecanını daha fazla yaşayın!