Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup son maçında Karadağ'ı 1-0 ile geçen A Milli Takımımız, İzlanda karşısında da kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Vincenzo Montella yönetiminde Karadağ maçına Uğurcan Çakır, Merih Demiral, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Yunus Akgün 11’i ile çıkan Türkiye’de İzlanda karşısında eksikler bulunuyor. 

Barış Alper Yılmaz sakat, Kaan Ayhan ise cezalı

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre Samsun’da Karadağ ile yapılan karşılaşmada sağ arka adalesinden sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz'ın tedavisine İstanbul’da devam edileceği bildirildi. Aynı maçta sonradan oyuna girip sarı kart gören Kaan Ayhan ise İzlanda mücadelesinde cezalı duruma düştüğü için kadrodan çıkarıldı.

İzlanda’nın tek galibiyeti bulunuyor

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 4 puanla 3. sırada bulunan İzlanda, son karşılaşmasında evinde Galler ile 2-2 berabere kaldı. 2-0’dan harika bir geri dönüşe imza atan İzlanda’da Eylül ayında sakatlanan ve halen forma giyemeyen Lille’in kanat oyuncusu Hakon Haraldsson kadroda yer almıyor. Aynı zamanda stoper Brynjar Ingi Bjarnason'un sakatlığı bulunuyor. 71 yaşındaki tecrübeli teknik adam Age Hareide’nin Türkiye karşısında Valdimarsson, Sampsted, Gretarsson, Ingason, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thorsteinsson, Sigurdsson, Oskarsson 11’i ile çıkması bekleniyor.  

Millilerin kalan maçları

Türkiye - Galler: 16 Kasım 2024, 20:00

Karadağ - Türkiye: 19 Kasım 2024, 22:45

Maçın hakemi Polonya Futbol Federasyonu’ndan

Bugün saat 21:45’te İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak İzlanda - Türkiye karşılaşmasını Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Marcin Kochanek olacak.

"İzlanda - Türkiye" maçında Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!

Öne çıkan istatistikler!

- Türkiye, İzlanda ile yaptığı 14 maçın 8’ini kaybetti.

-  Oynanan 14 maçta İzlanda'nın attığı 24 gole, Türkiye 14 golle yanıt verdi.

- İzlanda’nın oynadığı son 7 maçın 5’i 2.5 Üst bitti.

- Türkiye’nin oynadığı son 3 maçın 3’ü de ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.

- Maçın hakemi Damian Sylwestrzak, bu sezon 13 maçta görev aldı. (57 sarı kart, 1 kırmızı kart)

Misli üyeleri ne oynuyor?

Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli'de yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına ekleyen Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Türkiye kazanır" oldu! Misli üyeleri arasında bu maça oynayan %22’lik kesim, Millilerimizin maçı kazanmasını bekliyor.

Misli yazarı Sabri Ugan’ın yorumu

Bizim Çocuklar’ın Karadağ performansını “gol” dışında tatminkâr buldum. Elbette İzlanda daha sert bir rakip olacaktır. Bu maç İzlanda için gruptaki son şans anlamına da geliyor. Son olarak evlerinde Galler’le oynarken 2-0’dan geri döndüler. Fakat 90 dakikalık performansları çok parlak değildi. Bu karşılaşmada elbette milli takımımızı favori görüyorum. Bahis açısından ise her iki takımın da gol bulma ihtimalini riske değer buluyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!