MHP’li Yıldız: Bahçeli’nin tarihi çağrısı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı ki kiralık katillerine saldırı emri verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salı günü yaptığı 'Öcalan' çağrısı gündemdeki yerini korurken Ankara'da TUSAŞ tesisine dün terör saldırısı düzenlendi. 5 kişinin şehit olduğu terör saldırısına ilişkin olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Savunma Bakanı'mızın açıklamalarını da işittik. Biz başından beri bu eylemin oluş stili, oradaki izlemiş olduğumuz görüntüler büyük ihtimalle PKK'nın yaptığı ile ilgili." açıklamasını yaptı.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Ankara'da TUSAŞ tesisine yapılan saldırıya ilişkin olarak, "Genel Başkanımız  Sayın Devlet Bahçeli’nin 22  Ekim’de grup toplantımızda yapmış olduğu tarihi çağrı emperyalizmi öyle bir telaşlandırdı, kimyasını öyle bir bozdu ki suçüstü yakılacağını umursamadan Orta Doğu‘daki kiralık katillerine Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin Kahramankazan yerleşkesine saldırı emri verdi." düşüncesini dile getirdi.

Yıldız paylaşımında, "Saldırıda 5 vatan evladı şehit oldu, 22 vatan evladı  yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun. Şu hususu açıkça ifade etmek istiyorum; Bu suçüstü haline rağmen amalı, fakatlı konuşanlar  emperyalizmin yerli işbirlikçileridir, sözlerinin hiçbir kıymeti yoktur." ifadesini kullandı.