Meskendeki kaygı

Süper Lig'de, alanında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan Trabzonspor, Abdullah Avcı idaresinde bu dönem iç alanda, deplasmandan daha az puan topladı.

Süper Lig'de, alanında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan Trabzonspor, Abdullah Avcı idaresinde bu dönem iç alanda, deplasmandan daha az puan topladı. Meskeninde oynadığı son iki maçta Fenerbahçe'ye 3-2 ve Sivas'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, Gaziantep FK karşısında iç saha istatistiklerini toparlamayı hedefliyor. Karadeniz devi, Abdullah Avcı'nın misyona gelmesinin akabinde iç alanda oynadığı 12 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek 19 puan topladı. 13 dış saha maçında ise 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi yaşadı, topladığı 24 puanla, 5 puan daha fazla kazandı.

PAPARA PARK'TA 9. SIRADA

Fırtına, Bjelica ile 8 maçta 4 galibiyet, 2'şer beraberlik ve yenilgiyle 12 puan almıştı. Papara Park'taki 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgiyle 9, dış alanda ise 1 galibiyet ve 3 hezimetle 3 puan toplamıştı. Trabzon, içerdeki 16 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgiyle 28 puanla 9. sırada yer aldı. Dışarda 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle 24 puan topladı ve 3. sırada.

HİÇ MAĞLUBİYETİ YOK

Karadeniz devi, rakibi Gaziantep FK ile oynadığı maçlarda şu ana kadar hiç yenilmedi. İki takım arasında ligde oynanan 9 maçta bordo-mavililer alandan 6 sefer galip ayrılırken, 3 maçta ise beraberlikle ayrıldı.