MEB 2. VİLAYET İÇİ ATAMA MÜRACAAT EKRANI | 2. isteğe başlı tayin başvurusu nasıl yapılır? Müracaat takvimi

Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenler için ikinci kere düzenlediği vilayet içi isteğe bağlı atamalar için müracaat süreci başladı. Yaz devrinde ikinci kere yapılacak olan vilayet içi ve vilayetler ortası isteğe bağlı yer değiştirmelerinden yararlanmak isteyen öğretmenler için '2. isteğe başlı tayin başvurusu nasıl yapılır?' sorusunun karşılığını haberimizde derledik. İşte MEB 2. vilayet içi atama müracaat ekranı ve müracaat takvimi ile ayrıntılar...

MEB 2. VİLAYET İÇİ ATAMA MÜRACAAT EKRANI | Milli Eğitim Bakanlığı'nın takımlı öğretmenlerine tanınan ve yaz devri içinde ikinci sefer gerçekleşecek olan vilayet içi yer değiştirme hakkı için müracaatlar, 23 Temmuz prestijiyle başladı. Vilayet dışı isteğe bağlı atamalar için müracaatlar 11 - 16 Temmuz tarihlerinde alınırken 2. isteğe başlı tayin başvurusu nasıl yapılır?' sorusunun karşılığı, MEB 2. vilayet içi atama müracaat ekranı ve müracaat takvimi ile ayrıntıları sizler için derledik.

MEB 2. VİLAYET İÇİ İSTEĞE BAŞLI TAYİN BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İl içi atama başvurusu http://mebbis.meb.gov.tr yahut http://personel.meb.gov.tr adreslerinden yapılacak. 2024 yılı Öğretmenlerin vilayet içi yer değişikliği süreçlerinde muhtaçlık durumuna bakılmaksızın norm olan tüm okul ve alanlar tercih edilebilmektedir.

MEB 2. VİLAYET İÇİ İSTEĞE BAŞLI TAYİN MÜRACAAT TAKVİMİ

Başvuru Tarihleri: 23-26 Temmuz 2024

Sonuçların Açıklanması: 30 Temmuz 2024

Atama Kararnamelerinin Oluşturulması: 30-31 Temmuz 2024

Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri MEBBİS giriş yapmak için tıklayın

İller ortası atamalarda olduğu üzere, vilayet içi atamalarda da belirlenen takvime uyulması büyük kıymet taşıyor. Öğretmenlerin mağduriyet yaşamaması ismine müracaat tarihlerini ve öbür ayrıntıları dikkatlice takip etmeleri gerekiyor.