Mbappe’den 55 milyon Euro’luk vurgun!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, eski takımı Paris Saint Germain'e açtığı mali anlaşmazlık davasında 55 milyon Euro'luk zafer ilan etti.

Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain (PSG) ile yaşadığı mali anlaşmazlık davasında zafer elde etti. Fransa Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Ortak Temyiz Komitesi, PSG’nin, Mbappe’ye 55 milyon Euro ödemesine hükmetti. PSG, bu kararı bağlayıcı olarak kabul etmediklerini belirterek ödeme yapmayı reddetti.

Fransa Profesyonel Futbol Ligi'nin Ortak Temyiz Komitesi tarafından bugün yapılan toplantıda, Mbappe’nin PSG’den talep ettiği ödenmemiş maaş ve bonuslar konusunda futbolcu lehine bir karar alındı. Marca'da yer alan haberlere göre; PSG bu karara rağmen ödemeyi reddediyor ve kararın mahkeme süreci tamamlanmadan bağlayıcı olmadığı görüşünde.

TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Mbappe arabuluculuk teklifini geri çevirirken, PSG ise futbolcunun taleplerini reddederek anlaşmazlığın mahkemeye taşınabileceğini ifade etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncunun bu süreci devam ettirme kararı alması halinde PSG, konuyu yetkili mahkemelere götürmek zorunda kalacak. Kulüp, eski oyuncusunun anlaşılmaz tavrının neden olduğu ve sürdürdüğü zararın tespit edilmesi için de adım atacaktır" denildi.

PSG’nin, anlaşmazlığı iş mahkemesine taşımayı planladığı öğrenildi.