Max Bruns: ‘Fenerbahçe’nin oyunu beni zaman zaman sinirlendirdi’

Twente'nin genç defans oyuncusu Max Bruns, Fenerbahçe maçında yaşadığı deneyimleri paylaştı. Özellikle Tadic ile olan düellolarından ve Fenerbahçe'nin oyun tarzından bahsetti.

FC Twente'nin genç defans oyuncusu Max Bruns, Fenerbahçe maçında Dusan Tadic ile yaşadığı deneyimi anlattı.

Bruns, Sırp futbolcunun oyun tarzına dair ilginç yorumlarda bulunarak, "Tadic, Tadic'tir. Topla hareketlenir, ardından tekrar kendini oyunun içine sokar. Bu, onun karakteristik oyunu." dedi.

Fenerbahçe ile karşılaştıkları maçta Tadic ile yaşadığı düellolardan bahseden Bruns, bazı anlarda karşı takımın oyun tarzından rahatsız olduğunu da ekledi.

Bruns, "Bazen Fenerbahçe’nin oyununa sinirlenmedim desem yalan olur. Birini hafifçe blokluyorsunuz ve sanki vurulmuş gibi yere düşüyorlar. Bu benim tarzım değil." diye konuştu.

 

Geçtiğimiz hafta Manchester United’ın golcüsü Joshua Zirkzee’ye karşı sahada ter döken Bruns, Fenerbahçe karşısında da büyük isimlerle mücadele etti. Ancak genç savunmacı, rakip isimlerin kendisi için bir anlam ifade etmediğini belirterek, "Rakibin kim olduğuna bakmıyorum. Sadece düelloları kazanmaya odaklanıyorum." ifadelerini kullandı.

Bruns, Manchester United karşısındaki performanslarına da değinerek, "Geçen hafta Manchester United karşısında da iyi futbol oynayabileceğimizi ve bir sonuç alabileceğimizi gösterdik. Bu, her rakibe karşı geçerli. Her hafta birbirimize daha çok alışıyoruz. Maç ilerledikçe bu uyum daha da artıyor ve işler yoluna girmeye başlıyor." ifadelerini kullandı.