Marvel 1943 Rise of Hydra’dan birinci trailer! | Marvel 1943 ne vakit, hangi tarihte çıkacak?

Marvel 1943 Rise of Hydra için birinci trailer yayınlandı. Oyunseverleri heyecanlandıran bu haber sonrası aramalar da sürat kazandı. Marvel 1943 ne vakit, hangi tarihte çıkacak? sorgusu yapılırken oyuna dair pek çok ayrıntı da gün yüzüne çıktı. Merak eidlen tüm bilgileri sizler için derledik.

Game Developers Conference (GDC) 2024 devam ederken Marvel 1943 Rise of Hydra'dan da birinci trailer paylaşıldı. Epic Games'in dahil olduğu aktiflikte oyuna dair pek çok ayrıntı verildi. Oyunseverlerin ilgiyle takip ettiği Marvel 1943 ne vakit, hangi tarihte çıkacak? İşte ayrıntılar...

MARVEL 1943 NE VAKİT ÇIKACAK?

Yepyeni bir Marvel oyunu olan Marvel 1943: Rise of Hydra'dan birinci trailer geldi. Birebir vakitte oyuna dair pek çok ayrıntı da oyun severlerle paylaşıldı.

Oyun, öykü odaklı bir aksiyon-macera olarak tanımlandı. Gelen birinci bilgilere nazaran İkinci Dünya Savaşı sırasında geçecek kıssada Black Panther ve Captain America da dahil 4 oynanabilir karakter olacak. Başka iki karakter ise bir Wakanda casusu olan Nanali ve bir ABD askeri olan Gabriel Jones olacak.

Unreal Engine'in en aktüel sürümü olan 5.4 ile geliştirilen oyun, görsel olarak da oyuncuları hayli mutlu edecek üzere görünüyor. 2025 yılında çıkacağı belirtilen oyun hakkında şimdi daha ayrıntılı bir bilgi bulunmuyor.