Margot Robbie’nin yeni projesi belli oldu: Ünlü edebiyat uyarlamasında rol alacak

“Barbie” yıldızı Margot Robbie ve “Euphoria” dizisinin başrollerinden Jacob Elordi, Emily Brontë'nin klasik romanı “Uğultulu Tepeler”de rol almaya hazırlanıyor.

Daha önce birden fazla kez beyazperde uyarlanan İngiliz edebiyat klasiği “Uğultulu Tepeler” (Wuthering Heights), Emerald Fennell’in yöneteceği yeni bir versiyonla izleyicilerin karşısına çıkacak.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, MRC ve LuckyChap'in yapımcılığını üstlendiği uzun metrajlı filmin bu yılın sonlarına doğru çekilmesi planlanıyor.


Fennell, şu anda ön yapım aşamasında olan ve bu yılın ilerleyen zamanlarında İngiltere'de çekime hazır hale getirilen projenin hem senaristliğini hem yönetmenliğini hem de yapımcılığını üstleniyor.


Filmde Robbie, Catherine Earnshaw'ı, Elordi ise Heathcliff'i canlandıracak. İlk olarak 1847'de yayınlanan kitap, aynı evde yaşayan Catherine ve Heathcliff'in tutku ve intikam içeren fırtınalı ilişkisine odaklanıyor.


Robbie, geçen yıl gişe rekorları kıran "Barbie" filmindeki başrolünün ardından, Sony Pictures'ın 2025 baharında vizyona girmesi planlanan Kogonada'nın "A Big Bold Beautiful Journey" filminde Colin Farrell'la birlikte rol alacak.

"Saltburn" ve "Euphoria" gibi projelerle tanınan Elordi de, Prime Video dizisi "The Narrow Road to the Deep North"ta ve Guillermo del Toro'nun Netflix filmi "Frankenstein"da yer alıyor.