Manuel Neuer’den Galatasaray sözleri! “Harika bir ekibe karşı oynamak güzel”

Bayern Münih'te sakatlıktan dönen Alman kaleci Manuel Neuer, Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'te sakatlıktan dönen deneyimli kaleci Manuel Neuer, uzun ortadan sonra Şampiyonlar Ligi'ne çıkmasıyla ilgili görüşlerini aktardı ve Galatasaray müsabakası hakkında konuştu.

"G.SARAY MÜKEMMEL BİR TAKIM"

Galatasaray'ın kusursuz bir grup olduğuyla kelamlarına başlayan 37 yaşındaki kaleci "Özel bir maçtı, mükemmel bir atmosferdi. Alanımızda ışıklar altında oynanan bir gece maçı, her futbolcu için özeldir. Şampiyonlar Ligi'nde böylesine mükemmel bir kadroya karşı yine alana çıkmak benim için özel bir şey. Alanda düzgün bir duruş sergiledik ve güzel durum aldık. Topu uygun dolaştırmayı başardık. Âlâ baskı ve müdahale hünerlerine sahip oldukları için onları aşmak her vakit kolay olmadı. Fakat muhtaçlığımız olan golleri atmayı ve galibiyeti almayı bildik" dedi.

"GARANTİLEDİK LAKİN YETMEZ"

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyleyen Neuer "Biz her vakit açız. Kümeden çıkmayı garantiledik ancak kalan öbür iki müsabakayı da kazanmayı istiyoruz. Tüm maçlara kazanmak için çıkacağız" sözlerini kullandı.

"KANE'E GÜVENEBİLİRSİNİZ"

Galibiyet gollerini atan Harry Kane ile ilgili açıklama yapan Manuel Neuer, "Ona her vakit güvenebilirsiniz. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde olağanüstü performansını buraya da taşıdı. O bir fenomen ve burada bizimle oynamasından ötürü gurur duyuyoruz" dedi.