Manchester United’a Fenerbahçe maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu şoku! Portekiz basını duyurdu…


BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Galatasaray'da geçirdiği dört yılın ardından yaz transfer döneninde Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu, daha şimdiden büyük etki yarattı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu sergilediği performans ile adeta parmak ısırttı.


4 GOL 2 ASİST

Kerem Aktürkoğlu, şu ana kadar Benfica formasıyla tüm kulvarlarda toplamda beş maça çıktı. Yıldız oyuncu, söz konusu beş mücadelede dört gol atıp iki de asist yaptı.


ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ DE BOŞ GEÇMEDİ

Benfica, millî maç arsından önce UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde Atletico Madrid'i konuk etmişti. Ev sahibi ekip maçı 4-0 kazanırken Kerem Aktürkoğlu, maçın ilk golünü atan isim oldu.


İZLANDA'DA RESİTAL

Portekiz'deki kariyerine harika bir başlangıç yapan Kerem Aktürkoğlu, millî maç arasında Türkiye formasıyla da resital sundu. İzlanda deplasmanında millîlerin 4-2 kazandığı maça ilk 11'de başlayan yıldız oyuncu, harika bir aşırtma gol atarak yine gündeme oturdu.


ATLETICO MADRİD İDDİALARI

Ayrıca İspanyol basınından Diariogol'de yer alan habere göre Atletico Madrid, Benfica'nın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun peşine düştü. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:


SIMEONE ONAYI VERDİ

"Atletico de Madrid sürekli olarak takımın planlamasını ve bir sonraki transfer döneminin olası imzalarını düşünüyor. Kadroyu güçlendirmek için masada birkaç isim var ve bunlardan biri de Cholo Simeone'nin onayını alan Kerem Aktürkoğlu.


TEKLİF KAPIDA

Kerem bu yaz Galatasaray'dan Benfica'ya imza attı ve haziran 2029'a kadar sözleşme imzaladı. Piyasa değeri yaklaşık 18 milyon euro olan Aktürkoğlu için Atletico'nun bir teklif yapmayı göz ardı etmediği ve daha da önemlisi Simeone'nin imzayı onaylayacağı belirtiliyor."


MANCHESTER UNITED'A KÖTÜ HABER

Öte yandan Portekiz basınından Noticiasaominuto'da yer alan haberde Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen Manchester United'a kötü bir haber geldiği duyuruldu. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:


'UNITED İSTİYOR AMA...'

"Manchester United, Benfica'da kısa sürede adından söz ettiren Türk oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor gibi görünüyor ancak Bruno Lage ve Benfica taraftarları, oyuncunun takımda kalacağından emin olabilirler. En azından önümüzdeki yaza kadar.


'FIFA KURALLARI GEREĞİ...'

Zira FIFA kuralları bir oyuncunun bir sezonda üç farklı kulübü temsil etmesini engelliyor. Başka bir deyişle, Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olmadan önce Galatasaray için altı resmî maç oynadı ve bu nedenle 2024/25 sezonunda üçüncü bir kulüp için oynaması yasaklandı.


'UNITED YAZI BEKLEYECEK'

Bu da Manchester United'ın Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için gerçek bir hamle yapmadan önce sezonun bitiminden sonra yaza kadar beklemek zorunda kalacağı anlamına geliyor."